Gyerekem álma egy samoyed kutyus,nagyon szeretne de én nem nagyon adnák ki rá ilyen sok pénzt mint amennyibe kerül. Én is szeretnék kutyát probalom rabeszélni masik fajtára de ő csak olyat szeretne. Létezik hasonló fajta olcsóbban?
Figyelt kérdés
Vagy érdemes lenne menhelyen szetneznunk hatha talalunk? vagy mit tanacsolnatok? sajnalom hogy nem teljesitem az álmát.2023. jan. 17. 22:14
1/23 anonim válasza:
Te vagy a felnőtt. Elmagyarázod neki szépen, hogy kutyát nem kinézet alapján választunk, hanem habitus, temperamentum, természet, és energiaszint alapján. Mindből természetesen azt próbáljuk megtalálni, ami saját magunkhoz passzol.
3/23 anonim válasza:
És ismeri a hangjukat is? 😀 csak mert nekem is nagyon tetszett a fajta, de költözött a környékünkre 1-1 és 7 háztömbbel odébb is lehet hallani h ha ők elégedetlenkednek, ugatnak vagy csaholnak. Nagyon beszédes fajta, de az a tónus amin dumálnak valami borzalmas. 😀🙊
4/23 anonim válasza:
Ezt az almot ne is teljesitsd, mert tudom, hogy egy cuki nagy macinak nez ki, de valojaban kokemeny munkakutya, dolgozni kell vele, nem arra valo, hogy a gyerek eldobja neki a labdat heti ketszer. Es a szorevel maceras foglakozni.
Amugy a fajtatiszta kutya mindenkeppen draga, tehat erre szamitani kell. 🤷♀️Ha olcsobban meg akarod uszni, akkor ott a menhely, de az meg lutri sok esetben.
5/23 anonim válasza:
Mennyi idös a gyerek? Mert ha 8 fölötti akkor a "hasonlo" nem jön be neki, tehát csak a nyakadba veszel egy nyügöt, a gyerek meg elégedetlen lesz.
6/23 anonim válasza:
Te vagy a szülő, nem? Megmondod nek hogy nem és kész oszt hadd hisztizzen. Nehogy már a gyerek uralkodjon
7/23 anonim válasza:
Szerintem nem gyereknevelési tanácsot kért a kérdező....
8/23 anonim válasza:
Oh igaz. Akkor vegyen olyat amilyet a gyereke akar, aztán majd csodálkozzon ha rámarad egy aktív szánhúzó, amelyik annyit vedlik mint a vesztés és rengeteg gond van vele. Sokkal jobb.
9/23 anonim válasza:
Ballagási ajándék, diplomázási ajándék, 18. születésnapi ajándék. Válassz egyet, ami elegendő időt ad gyűjtögetni.
10/23 A kérdező kommentje:
8. miert irod hogy ramtamad? (tamados a kutyafajta?)
2023. jan. 18. 06:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!