Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi miatt hányhat 2 napja a...

Kerdesekkel teli kérdése:

Mi miatt hányhat 2 napja a kiskutyám?

Figyelt kérdés
Cane corso 3 hónapos kiskutyáról van szó

2023. jan. 17. 17:31
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
81%
39. A kiemelt kérdések közt van az állatok kategóriában, oda csak akkor kerül ha a kérdező kiemeli! Nem a megválaszolt kérdések között került előre...
2023. jan. 24. 20:44
 42/45 anonim ***** válasza:
86%
Vegigolvastam az egeszet. En ugy gondolom, neked nem valo allat. Hatalmas felelotlenseg ez az egesz kiskutyasdi. Ha szegeny vagy, mint a templom egere, akkor minek "vettel egy tenyesztotol" kutyat? Semmi ertelme. Ha annak a szerencsetlen allatnak mar az elso heteibe ezt kell megelje, akkor kesobb mit fogsz neki mondani a honap vegen? "Ne haragudj kiskutyam, nem tudok neked vacsorat adni" ? Keress neki egy embert, aki valoban fel van ra keszulve es anyagilag is megteheti. Vagy vidd el fajtamentokhoz, ok majd keresnek neki felelos gazdit. Ameddig nalad lesz a kutya, es az anyagi korulmenyeitek ugyan ilyenek maradnak, addig szenvedni fog. Eleg szomoru hogy mar 3 honapos koraban megtapasztalta, es ha onzo vagy, akkor meg sokaig fogja is.
2023. jan. 24. 21:26
 43/45 anonim ***** válasza:
84%
Teljes mértékben egyet kell értsék 42essel...
2023. jan. 25. 16:39
 44/45 A kérdező kommentje:

Annyira megy az itélkezés, ünnepi szezon volt, jobban leterhelte a tárcám, meg ő is, meg vettük, gondoskodtunk az eddigi oltásairól, megfelelő körülmények, "lakhatása", minden amire szüksége van, mikor hirtelen nem tudtam dokihoz vinni, akkor is azon voltam, hogy találjak egy átmeneti megoldást (tenyésztő-konzultáció-gyógyszer)

De végül csak a doki segítsége kellett, ami hál istennek megoldotta a kiskrapek problémáját, mivel célzottan tudott segíteni, tudta mi a probléma.

Azóta semmi baja, és nem is lesz, mert tényleg oda figyelünk rá.

De itélkezzetek csak ugyanugy, magyar mentalitás, rögtön megmutatkozik, rosszindulat ezerrel.

Nem is érdekel, én tudom, hogy boldog, és engem is azzá tesz, szeretjük egymást.

2023. jan. 26. 02:15
 45/45 anonim ***** válasza:
90%

Igen általában a doki tud célzott segítséget adni nem a tenyésztő vagy itt az oldalra írók.

Ha állatot tartasz mindig legyen annyi pénzed, hogy ha baj van el tudd vinni orvoshoz, legyen éppen ünnep vagy bármi más.

2023. jan. 26. 05:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!