Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi miatt hányhat 2 napja a...

Kerdesekkel teli kérdése:

Mi miatt hányhat 2 napja a kiskutyám?

Figyelt kérdés
Cane corso 3 hónapos kiskutyáról van szó

2023. jan. 17. 17:31
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
96%

#9 Egyszerűbb neki itt megkérdezni, mint elvinni orvoshoz.

Azt sem tudjuk mit evett esetleg. Meg egyáltalán, ha tudnánk is, 1000 és 1 oka lehet, hogy szegény kutya hány.

2023. jan. 17. 19:29
 12/45 anonim ***** válasza:
100%
Azonnal vidd orvoshoz, bele is pusztulhat.
2023. jan. 17. 19:41
 13/45 A kérdező kommentje:

Őszintén szólva nincs most sajnos pénzem elvinni állatorvoshoz..szüleimmel élek még, kértem hogy segitsenek ki addig, majd vissza adom nekik, de nem számíthattam rájuk..

Ami volt még pénzem, vettem neki gyógyszert, amit a tenyésztő javasolt, de nem hatott..

(Tőle)

2023. jan. 17. 21:39
 14/45 anonim ***** válasza:
97%

Most ez komoly?Kutyát tartasz és arra nincs pénzed, hogy ha baj van orvoshoz vidd?

Mielőtt egy állatot magához vesz az ember át kellene gondolni, hogy nem csak móka a dolog bizony van kiadás és ha baj van az bizony nem olcsó mulatság.

Már a szüleidnek maguktól kellett volna megfogni azt a szerencsétlen állatot és orvoshoz elvinni nem is értem hogy tudják elnézni, hogy szenved az a szerencsétlen állat.

Azt tanácsolom keress neki egy megfelelő gazdát aki tudja mivel jár egy állat tartása add oda neki és ne tarts többet még egy halat sem.

De előtte sürgősen vidd el orvoshoz mond meg a szüleidnek, hogy ez nem vicc.Amit csináltok az állatkínzás.

2023. jan. 17. 21:51
 15/45 anonim ***** válasza:
97%
Jesszus, szegény kutya.... Akkor most végig nézed, hogy esetleg meghal, vagy mi? Kölyökkutyánál tényleg nagyon veszélyes az ilyesmi. Ha ennyire nincs pénzed, gondolom az oltási programja sem halad valami jól... Ha rendes tenyésztő lenne, ő maga vinné orvoshoz, de gondolom egy szaporítótól van a kutyus... Szerencsétlen. Keress akkor meg egy menhelyet, hátha segítenek.
2023. jan. 17. 22:21
 16/45 anonim ***** válasza:
93%
Miből vettétek a kutyát, ha orvosra nincs pénzetek? A családotok annyira dilinyós, hogy meg se fordult a fejetekben, hogy a kutya meg tud betegedni? A kutya el fog pusztulni! Ezért aztán kárt volt pénzt adni érte! És egész életetekben a lelketeken szárad a kínhalála!
2023. jan. 17. 22:33
 17/45 NTBS ***** válasza:
100%
Vidd orvoshoz.
2023. jan. 18. 06:34
 18/45 anonim ***** válasza:
100%

"vettem neki gyógyszert, amit a tenyésztő javasolt, de nem hatott.."

Milyen gyógyszert? Milyen betegségre, távdiagnosztikával?

Miért nem válaszolsz a kutyával kapcsolatos kérdésekre (oltás, féreghajtás, eledel)?

2023. jan. 18. 10:06
 19/45 anonim ***** válasza:
97%
Akinek van kutyája pénze is kell lenni eltartani baj esetén is!!!!
2023. jan. 18. 13:56
 20/45 anonim ***** válasza:
89%
Ti is tudjátok, miért nem felel, a kutyának se oltása, se törzskönyve.
2023. jan. 18. 16:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!