Hogyan és mikortól kell érdemes elkezdeni egy Akita Inu szuka kiskutya tanítását?
Figyelt kérdés
A tanítást értem itt bármire eleve mondjuk hogy "jól viselkedjen"
Néhány parancs szóra ül fekszik stb.
Illetve, ezt hogy kell kezdeni?
Van valakinek Akitával tapasztalata?
2023. jan. 16. 18:49
1/10 anonim válasza:
A tanítást gyakorlatilag azonnal el kell kezdeni. Ha ennyire nem tudod hogy állj neki, mindenképp menjetek mielőbb kutyaoviba. Főleg hogy Akita, az nem éppen egy könnyű fajta.
2/10 anonim válasza:
Szerintem mar most nyugodtan felkereshetsz egy trenert a kutyaovi mellett. Akitanal nincs ido a szorakozasra neveles tekinteteben, mert nagyon konnyen felrecsuszhat a dolog.
Azt megkerdezhetem, hogy miert eppen ezt a fajtat valasztottad? A tenyeszto se mondta, hogy mire kell szamitani, milyen a jelleme?
3/10 A kérdező kommentje:
Már régen megtetszett ez a fajta ezért szerettem volna egyet.
2023. jan. 16. 19:35
5/10 anonim válasza:
Trénerhez fordulj mihamarabb!!!
7/10 anonim válasza:
Makacs, azt teszi, amit akar stb. Nagyon szép, ez igaz, de nehéz eset. Vidd el minél előbb. Láttad a Győzike showt? Ő kapott egy ilyen akitát (Buksi volt a neve), észre sem vették, hogy éjjel állandóan csavarog, aztán hívták, hogy a vonat kettévágta...
8/10 A kérdező kommentje:
Utolsó
Micsoda?
Az Akita kutya volt? Nem hiszem.
Volt ilyen abban a "sorozatban"?
2023. jan. 16. 22:49
9/10 anonim válasza:
Buksi egy amerikai akita volt :D Vagy legalabbis valami olyan jellegu, most nem tudom, hogy fajtatiszta volt-e.
Istenem, miket nem tudok 🤣🙈
10/10 anonim válasza:
Törzskönyvezett amerikai akita volt, Győzike kapta és nem vette. Talán 2-3 évig volt meg, de nem nagyon ugatott. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!