Melyik kutyatáp a jobb?
1.
Összetétel:
burgonyapehely (46%), lazacliszt (23%), baromfizsír, cukortalanított répamelasz (4%), burgonyafehérje (3,5%), májhidrolizátum, lenmag (1,5%), almatörköly, napraforgóolaj, repceolaj, cikóriapor (0,15% = 0,1% inulin), élesztő (extrahált, 0,1% = 0,017% béta-glükánok és 0,016% mannán-oligoszacharidok), tengeri algák (0,05%), kagylóhús (szárított, 0,05%), Yucca schidigera (0,05%), ánizs (0,025%), kömény (0,025%).
2.
Összetevők:
Szárított lazacfehérje (20%) (Omeg3, 6, 9 zsírsavak halolajból és olíva olajból), rizs (20%), rizsliszt (20%), burgonyaliszt, rizsfehérje, baromfizsír, cukorréparost, fehérje hidrolizát, lenmag, rizskorpa, baromfi fehérje hidrolizát, cikóriapor (FOS 1%), monokalcium-foszfát, halolaj (0,5%), élesztő, kalcium-karbonát, kálium-klorid, nátrium-klorid, olíva olaj (0,1%).
Egyik se tetszik.
Én ilyet adok:
Friss csirke (25%), nyers pulyka (8%), friss csirkebelsőségek (máj, szív) (7%), nyers egész hering (6%), nyers egész szürke tőkehal (5%), friss tojás (5%), nyers pulykamáj (5%), dehidratált csirke (4%), dehidratált pulyka (4%), dehidratált makréla (4%), dehidratált szardínia (4%), dehidratált hering (4%), egész vöröslencse, egész csicseriborsó, egész borsó, csirkezsír (3%), egész zöldlencse, egész tarkabab, egész veteménybab, lencserost, sárga tőkehal olaj (1%), borsórost, szárított moszat, friss egész úritök, friss egész pézsmatök, friss egész cukkini, friss egész sárgarépa, friss egész alma, friss egész körte, szárított cikóriagyökér, friss fodros kel, friss spenót, friss céklalevél, friss tarlórépalevél, egész tőzegáfonya, egész kék áfonya, egész fanyarkabogyó, kurkuma, máriatövis, bojtorjángyökér, levendula, orvosi ziliz gyökér, csipkebogyó.
Direkt nem írtam nevet, hogy ne az alapján ítéljetek.
De akkor tessék. Az 1. Select gold, a 2. Dr. Clauders.
Csak tudnám hogy ha nektek a 20 000 ft-os táp vacak, akkor ti mivel etetitek a kutyátokat? Arannyal??
Én pl Acanával etetek, most épp Wild coast van itthon. 17kg 35900 volt a héten. Ennél még vannak jobbak is, de gondolom azért érezhető a különbség. Azokban amit írtál, nagyon kevés a hús.
Dehidratált hering (21%), zabdara (21%), nyers egész hering (10%), nyers egész szürke tőkehal (8%), halolaj (6%), sertészsír (5%), egész vöröslencse, egész zab (4%), egész borsó, egész zöldlencse, borsórost, egész csicseriborsó, lucerna, lencserost, kalcium-karbonát, szárított moszat, friss egész úritök, friss egész pézsmatök, friss egész sárgarépa, friss egész alma, friss egész körte, friss egész cukkini, szárított cikóriagyökér, friss fodros kel, friss spenót, friss tarlórépalevél, friss céklalevél, egész tőzegáfonya, egész kék áfonya, egész fanyarkabogyó, kurkuma, máriatövis, bojtorjángyökér, levendula, orvosi ziliz gyökér, csipkebogyó.
2
Ez melyik táp, ez nagyon jól hangzik :) Mi Acanázunk, de ez jobbnak tűnik.
Egy tápot nem az ára miatt választunk, hanem az összetétele miatt.
Ami drága az nem feltétlenül jó. Ezekben szinte semmi hús nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!