Az Eszkuláp Állatvédő Egyesületnek milyen nagy elvárásai vannak? Vagy csak hiszti?
20-as, azert nem mehet masik ivaros kutya melle, mert sok baj volt mar ebbol regen.
Mentett kutyak, igy is kell gondolkozni roluk. Az ivaros nagy esellyel dominalni akar, a mentett erre rosszul reagal, aztan kesz a balhe.
Szerintem logikus 🤷♀️
Persze lehet, hogy 10-bol 7 esetben nem tortenik baj, de inkabb nem kockaztatnak.
Egyebkent szerintem a kinti-benti tartast nem veszik annyira szigoruan. Legalabbis nekem van kertem, bar a kutya abszolut benti, mert rovidszoru, de ettol fuggetlenul kiengedem a kertbe is, ha ki akar menni. Es igy is kaptam toluk kutyat, szoval itt ez lenne a lenyeg, hogy a kutya legfokepp bent lehessen, veled, de ha akar, miert ne mehetne ki.
21-es: mièrt dominàlni csípöböl bàrmelyik ivaros kutya? Ez ilyen nagyon szemellenzös hozzààllàs. Làtszik, hogy nem volt mèg ivaros kutyàd.
Normàlisan kèzben tartott ivaros kutya nem dominàlgat. Nyilvàn, nem a Józsibàcsi kert vègèn làncon vergödö ivaros kan utcamixèröl van szó, mert annak nem kène nyilván ivarosnak lennie. De! Pl az èn esetemben kèpzett kutyáról beszèlünk. Egy-egy kiàllítàson több ezer kutya van, csak ivarosak. Ès hidd el nekem, a rongel körül vagy a felkèszítöben igen nagy szokott lenni a tömeg. Alap, hogy tudnak viselkedni az ivaros kutyàink. Szóval nem nagyon tudok egyet èrteni azzal, amit írtál.
Mindegy, nem èrint a dolog. 🤷♀️
Az egyesulet a tapasztalatai alapjan alkotjak a szabalyokat. Nyilvanvaloan tobbszor volt gond abbol, hogy ivaros kutya volt otthon, igy szuletett meg ez a szabaly.
A te eseteddel kar is peldalozni, mert az atlag ember nem tenyeszto 🤷♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!