Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Az Eszkuláp Állatvédő Egyesüle...

Az Eszkuláp Állatvédő Egyesületnek milyen nagy elvárásai vannak? Vagy csak hiszti?

Figyelt kérdés
Próbáltam utánanézni, hogy mik a feltételek, de nem találtam. Kommentekben szidják őket a magas elvárások miatt. Érdekelne, hogy mik lehetnek ezek a hatalmas elvárások, ha esetleg van valakinek tapasztalata. (Benti tartásról tudok, de ez nálam alap :D)
2023. jan. 11. 21:01
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
69%

20-as, azert nem mehet masik ivaros kutya melle, mert sok baj volt mar ebbol regen.

Mentett kutyak, igy is kell gondolkozni roluk. Az ivaros nagy esellyel dominalni akar, a mentett erre rosszul reagal, aztan kesz a balhe.

Szerintem logikus 🤷‍♀️

Persze lehet, hogy 10-bol 7 esetben nem tortenik baj, de inkabb nem kockaztatnak.

Egyebkent szerintem a kinti-benti tartast nem veszik annyira szigoruan. Legalabbis nekem van kertem, bar a kutya abszolut benti, mert rovidszoru, de ettol fuggetlenul kiengedem a kertbe is, ha ki akar menni. Es igy is kaptam toluk kutyat, szoval itt ez lenne a lenyeg, hogy a kutya legfokepp bent lehessen, veled, de ha akar, miert ne mehetne ki.

2023. jan. 17. 16:49
 22/25 anonim ***** válasza:
45%

21-es: mièrt dominàlni csípöböl bàrmelyik ivaros kutya? Ez ilyen nagyon szemellenzös hozzààllàs. Làtszik, hogy nem volt mèg ivaros kutyàd.

Normàlisan kèzben tartott ivaros kutya nem dominàlgat. Nyilvàn, nem a Józsibàcsi kert vègèn làncon vergödö ivaros kan utcamixèröl van szó, mert annak nem kène nyilván ivarosnak lennie. De! Pl az èn esetemben kèpzett kutyáról beszèlünk. Egy-egy kiàllítàson több ezer kutya van, csak ivarosak. Ès hidd el nekem, a rongel körül vagy a felkèszítöben igen nagy szokott lenni a tömeg. Alap, hogy tudnak viselkedni az ivaros kutyàink. Szóval nem nagyon tudok egyet èrteni azzal, amit írtál.

Mindegy, nem èrint a dolog. 🤷‍♀️

2023. jan. 17. 20:53
 23/25 anonim ***** válasza:
77%

Az egyesulet a tapasztalatai alapjan alkotjak a szabalyokat. Nyilvanvaloan tobbszor volt gond abbol, hogy ivaros kutya volt otthon, igy szuletett meg ez a szabaly.

A te eseteddel kar is peldalozni, mert az atlag ember nem tenyeszto 🤷‍♀️

2023. jan. 17. 20:59
 24/25 anonim ***** válasza:
0%
Nem vagyok tenyèsztö :)
2023. jan. 18. 07:27
 25/25 anonim ***** válasza:
74%
Èn nem gondolom, hogy ez a szabály tapasztalatok miatt született. Egyszerüen a mai àllatvèdöknek van az a rètege, aki annyira habzó szàjjal van ellene az ivarossàgnak, hogy teljesen mindegy a körülmèny, nem is gondolkodnak el rajta. Èn megèrtem, hogy làtni a sok eldobott kutyàt kinlodni, rossz körülmènyek között, embert próbàló. Ez tèny. Az viszont extremitàs, hogy ebböl az jön, hogy az ivaros àllat de facto rossz. Ez butasàg.
2023. jan. 18. 07:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!