A kutyával együtt futás tényleg nem számít sportnak?
Figyelt kérdés
Egy ismerősöm kérdezte, hogy mit sportolok a kutyával (vizsla). Mondtam, hogy kétnaponta járunk futni. Erre azt mondta, hogy az nem sport. Ők tréningeznek a német juhászával. Az sport.2023. jan. 11. 19:19
1/15 anonim válasza:
Kit érdekel más véleménye? Az olyan mint a segglyuk.
2/15 anonim válasza:
Nyugodj meg, sport az amit csinálsz. Az ismerősöd kissé szemellenzős.
4/15 Jazmin_12 válasza:
Mért ne lenne a futás sport? Csak kicsit megnehezíted és kutyával futsz
5/15 anonim válasza:
Jó, biztos ilyen felvágós nagy sportember volt.. A futás nagyon is sport, elég intenzív kardió. És szerintem egy vizslának is jó mozgásforma.
6/15 anonim válasza:
A tréningezés tényleg nem csak futásból áll. És te itt most erre kérdeztél rá, még ha a többiek le is pontoznak...
7/15 anonim válasza:
Majd mutasd meg neki a canicross, kutyás futó versenyeket, biztos az sem sport🤡
8/15 anonim válasza:
6-os igazad van, nem csak futásból ál. Viszont a kutyával való futás sportnak számít.
9/15 anonim válasza:
A futas a kutyadnak az idealis sport!! A baratod hulye. Illetve a nj nem tud futni ,foleg,ha elhizlaljak.
10/15 A kérdező kommentje:
Azt mondta, feladatot kell adni a kutyának, különben rombolni fog.
De amikor én látom a kutyámon, hogy elcsen és megrág dolgokat, ami az enyém, akkor tudom, hogy futnia kell. Akkor kimegyünk egy órára futni, ő szabadon fut, néha előre rohan, meg vissza hozzám, szóval ő többet fut, mint én és aztán, ha hazamentünk, akkor már nem akar semmit se szétszedni, szóval én azt látom, hogy eléggé lefárasztja.
Kétnaponta igényli, másik nap csak szimatolós séta van.
2023. jan. 12. 09:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!