Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Beagle anya, labrador apa....

Beagle anya, labrador apa. Milyenek lesznek a kölykök?

Figyelt kérdés

Kutyust keresek, és láttam egy hirdetésben ilyen kölyköket. Mekkorák lesznek, milyen temperamentummal rendelkeznek majd, lakásba is adhatók lesznek? Szerintetek? A gazdától is most érdeklődöm, de több ember véleményére volnék kíváncsi.

Ha a két fajból indulok ki, igazi családi kutya keveredik ki a dologból, nem? Akinek vannak ilyen típusú kereszteződései (két teljesen fajtatisztából), elmondaná, hogy milyenek lettek a kölykök? Olvastam már dalmata-sharpei kölykökről is, és hasonló érdekes kiskutyákról. Csak kíváncsi volnék. (:

2010. okt. 2. 18:31
 1/1 anonim ***** válasza:
Termetre, attól függően, hogy jobban anyai vagy apai gént örököl nyílván középtermetű. A beagle nagyon játékos de okos, a labrador inkább nagyon okos, de játékos is. Nyílván kölyökként ugyanolyan "rosszcsontok" lesznek mint a többi kiskutya. De könnyen nevelhetőek. (Nekem beagle-m van.) Minden attól függ Te hogy és mire tanítod meg őket. Aranyos kutyák lesznek, mivel a beagle-nek és a labradornak is hasonló kölyök és barátságos feje van. :)
2010. okt. 2. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!