Mennyibe kerülnek a kötelező kutyaoltások?
Itt nagyjabol le van irva, hogy is van ez:
Arak passz, de 5-10 ezer kozott van egy oltas nagyjabol. Akkor ugye ezen kivul kell egy chip, az is talan 10 korul van es meg fereghajtas, de az nem tetel, max 500 forint egy tabletta.
Hogy kerül hozzád 5 hetesen? 8 hetes kor előtt tilos és állatkínzás elválasztani a kutyát az alomból! Vidd vissza az anyja mellé!
Mellesleg csak hogy tudd, 1 oltás 8-12.000 ft általában, plusz a vizsgálati díj. És fél éves koráig 5 oltás kell, plusz chip, féreghajtók.
5 hetes? :( nem sir nagyon mindig? En 12 hetesen vihettem el a kutyamat.
Szerintem ezt az allatorvosi reneloben erdeklodd meg.
Kedves 4es válaszoló
Az anyja utcán volt 3 napja elütte egy autó szóval áruld már el hogy mi is az állatkínzás? Hagytam volna kinnt? Igen nem tudhattad de akkor minek szólsz bele kérdezés nélkül?
Ja és nem fog földbevágni az a 8-12e nem is ez volt a kérdés lényege csak tájékozódtam
Kedves 6os kérdező
Nem sír mert mindig van melkette egy plüss amihez bújhat de egyébként meg 99%ban nincs egyedül még aludni is velünk alszik ami hát egyelőre katasztrófa:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!