Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan aludhatnánk végre a...

Hogyan aludhatnánk végre a kölyök lutya mellett?

Figyelt kérdés

5 napja hoztul el egy menhelről a 3 hónapos kutyust, az első 2 nap még oké hogy sírni fog kicsit éjszaka, de az hogy végig ordítja az éjszakákat és egy percet nem lehet tőle aludni, az már kicsit sok. Kertes házban vagyunk, de bent lakik velünk a házba, ezt is szeretnénk, de nem akarunk vele aludni, azért sem, mert az emeleten alszunk, onnan ugye meg nem tud lejönni segítség mélkül, le esne. Nap közben az egész alsó szinten szaladgál, de van hogy elzárjuk, de akkor az előszoba és a konyha az övé, ha hallja hogy ott vagyunk nem hisztizik, de estére amikor felmegyünk olyan ricsajt csinál, egyszerűen füldugóval is lehetetlenség aludni. Lassan már nem bírjuk ezt. Estére minden van neki, kikészítve pelenka, játékok, kiságy ahol amúgyis alszik, meg minden estére 2 felső tőlem és a páromtól hogy érezze a szagunk, volt hogy nyugtató zenét raktunk be neki.

Nem tudom màr mit csinálhatnánk még. Úgy megyek fel aludni hogy megsétáltazom egy óràt, játszok vele egy csomót, szóval ki van fárasztva rendesen, alszik 2 órát aztán éjféltől reggelig tolja a műsort. Valaki segítsen hogy mi az amit lehetne csinálni ezzel a helyzettel.

2023. jan. 3. 00:15
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
Bocsánat a hibák miatt, sajnos 5 napja nem alszom semmit max 4-5 órát és azt is részletekben :(
2023. jan. 3. 00:17
 2/23 anonim ***** válasza:
65%

Ez sajnos még egy darabig így mehet, míg nem szokja meg az új helyét.

Ami nekem kicsit segített, mikor kutyáim kölykök voltak: este vacsi előtt jó nagy játék, mentális és fizikai fárasztás, minimum egy óra. Utána kiadós vacsora (mindig reggel kaptak kevesebbet). Ezzel általában sikerült kajakómába küldeni őket pár órára.

Amit még ajánlottak nekem (nem próbáltam, fogalmam sincs, működik-e): régi kattogós vekker órát berakni

Napközben mennyit vagytok vele? Ki van fárasztva mentálisan is?

2023. jan. 3. 00:41
 3/23 anonim ***** válasza:
86%

Na a válasz felé lemaradt:

Régi kattogós vekkert berakni neki éjszakára a földre. Egy ex kutyás biztonsági őrtől kaptam a tippet, azt mondta, ő mindig ezt csinálta, ha új kölyök került hozzá és bevált.

2023. jan. 3. 00:43
 4/23 anonim ***** válasza:
86%
Vekkert hallottam már én is, hogy használnak kutyusok megnyugtatására.
2023. jan. 3. 01:01
 5/23 anonim ***** válasza:
13%
kislutyuy
2023. jan. 3. 01:05
 6/23 anonim ***** válasza:
10%
Vidd vissza. Az is egy megoldás. Úgy néz ki, mégsem készültetek fel egy kutyára.
2023. jan. 3. 01:53
 7/23 anonim ***** válasza:
75%
Nem akarjatok megis felvinni? Ugy, hogy a pelenkat meg mindent fent rakjatok ki neki es elzarjatok a lepcsot, hogy ejjel ne menjen le. Ha esetleg az ora, amit javasolnak, nem valna be. Nem kell, hogy az agyban legyen, de lehet a szobaban a kisagyaban el tudna aludni mellettetek.
2023. jan. 3. 03:44
 8/23 anonim ***** válasza:
76%
Lehet pár napig lent kéne vele aludni. A vekker is jó ötlet, de nekem nagyon úgy tűnik h emberi kapcsolatra vágyik. Ha ezután is csinálja a műsort, akkor sajnos vissza kell vinni, vagy továbbra sem alszol esténként.
2023. jan. 3. 05:18
 9/23 anonim ***** válasza:
90%
Amikor hozzánk került a mostani kutyánk, az első éjszaka felét végig sírta, aztán nem bírtam tovább, felvettem magam mellé, reggelig meg se mukkant..Második nap pedig már szépen elaludt mellettünk a földön az ágyában, utána 1-2 nappal pedig a “helyén.
2023. jan. 3. 05:55
 10/23 anonim ***** válasza:
87%
Kitartás! Volt már pár kölyökkorban hozzám került kutyám, azt mondhatom, az első 2 hét mindig baromi nehéz velük. Onnantól mindig egy kicsit könnyebb, de megéri végigcsinálni. A mostani kutyám tavaly januárban érkezett a házhoz. Nálunk nincs emelet, ezért bejöhetett velünk a hálóba is, de az első 10-napban minden este nyomta a hisztit, mert a helyén kellett aludnia. Olyan helyen volt elhelyezve a fekhely, ahonnan nem látott ránk. Aztán áttelepítettem az én oldalamra, a kezemet le tudtam lógatni hozzá, néha megsimogattam (nem akkor amikor nyüszögött!!!), onnantól nyugisabban aludt. Én azt mondom pici még az a kutya, nem csoda ha ezt csinálja. A helyet amit az alsó szinten kapott, még nem érzi teljesen magáénak, hogy is érezhetné pár nap után. Mi vettünk egy szobakennelt is, hogy a nappaliban is legyen egy elvonulós helye. Úgy szoktattam bele, hogy mindig oda dobáltam be a játékát, ott játszottam vele, és a jutalomfalatot is mindig ott kapta meg. Pár nap alatt teljesen magáénak érezte. Ezzel is érdemes próbálkozni, jó dolog egy ilyen kennel.
2023. jan. 3. 06:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!