Kutya mellett hogyan tartjátok rendben a lakást? És a kutyát?
Semmi különös. Heti 2x porszívózom és felmosok. Ágyat, kanapét is leporszívózom mindig, mert felmehetnek. Kutyák mancsait minden séta után vizes ronggyal megtörlöm mielőtt bejönnek, így nem hordják be a koszt. Heti 2x fésülöm, 2 havonta fürdetem őket.
(Rövidszőrű, kistestű kutyák)
Heti kétszer porszívózom, semmi extra. Ez inkább tulajfüggő, valakinek két szál kutyaszőr is rendetlenség, másnak a két centi vastag réteg is tiszta még.
Én nem foglalkozom vele annyira, én tisztában vagyok vele és elfogadom, hogy a kutya a valagát nyalja és utána odajön a képemet megnyalni, ez van. Minek csináljak labortisztaságot a házban ezek után. Még így is tisztább a segges szája, mint mikor hazaérek bevásárlás után az emberek által összetapogatott cuccoktól.
Megállás nélkül porszívózni kell, ez a titka, illetve heti 2x át kell húznom az ágyneműt. Kutyákkal alszunk, de hófehér a huzat, ha nem tudom épp tökéletesen letakarítani a mancsaikat, egyből nyomot hagy.
Használunk illatosítót, de ezt kutyát függetlenül, a kutyák tiszták, nincs szaguk.
16 éves lesz a beagle-mixem, elég nagy rutinom van, senki nem mondaná meg hogy kutyás lakás, ha levinném őket és eldugnám a táljukat.
Én minden nap porszívózok, heti 2x felmosok. Kinti-benti nagytestű kutyáim vannak, előszoba a tranzitzóna, ott száradnak, ha vizesek, nem mosogatom őket, csak egy törcsivel csutakolok, ha nagyon koszosak. Szőnyegünk nincs, a kanapé bőrből van, fotelba, ágyunkra nem jöhetnek (kanapéra igen).
Fésülöm őket, ha megkezdik a vedlést, de más kozmetikázást nem igényelnek.
Nekem shibám van, akinek kb állandóan hullik a szőre, a fő védlési időben naponta 2x kell kb porszívózni, és már a porszívó is tönkremegy lassan😀 gondoltam beszerzek egy robotporszívót, ami fel is most, csak aggódom, hogy nem fogja bírni szusszal😀
Köszi a válaszokat
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!