Julius-K9 powerhám, megéri az árát, praktikus?
Sziasztok!
Japán akitámnak szeretnék a közel jövőben hámot venni, eddig nyakörvvel sétáltattuk, ki szeretnénk próbálni a hámot
Mi a véleményetek a Julius-K9 IDC powerhámról, milyen, beválik-e első hámnak a kutyának (kényelmes-e), nem tud- e kibújni belőle, nem melegíti- e nagyon a hátát (az akitáknak nagyon sok a szőre), stb.
Illetve, milyen szín az ami jól állna a fehér kutyának?
Köszönöm a válaszokat!
Szia nekünk 2 boston terrier fiúnk van lassan fél évesek lesznek!
Az orvos azt mondta nyakörv de ha hámot szeretnénk csak ez!
De imádjuk állítható
Hát nem igazán tud kibújni belőle
Csak akkor melegít ha van rajta külön ruha de egyébként szerintem nem
Nekünk kettő darab zöld színű van
Iszonyú strapabíró és szép
Ajánlom!
Huskyra vettem énis
Nemvolt vmi stabil
Igaz a kutyám elég virgonc
De megtalálta a módját h kibújjon belőle
Nekünk is volt, nem lett kedvenc, el is adtam. Egy hagyományos Y hámmal jobban jársz (ha maradni akarsz a márkánál, akkor mondjuk a longwalk olyasmi, bár én azt sem ajánlom annyira, bár azt szoktuk használni néha)
A powerhám elcsúszik a kutyan, lefogja a vállakat, ha akar, könnyen kiszabadulhat belőle. De eléggé melegítí, szerintem eléggé be tud pállani alatta a nagyobb bunda. Ja, és nagyon túlárazott is.
Szintén fehér kutyámon használtam. Bézs és arany színű van, ezek jól álltak neki.
Bocsi azt elfelejtetem én csak nagyobb kirándulás hoz használom és bostonok nem valami szőrösek
Egyébként minden máshoz kb.nyakörvet használunk
De Egyébként Franci bulldogoknak
És boston terriereknek ez ajánlott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!