Huskynak elég a napi kétszer egy óra séta?
Nem kell végletekben gondolkozni kérdező.
Aki rendszeresen jár futni fél óra alatt simán lefut mondjuk 6 kmet. És akkor még lehet hogy keveset mondtam. Reggel fél óra, délután fél óra, meg este egy pisi kör. És akkor bőven többet lett mozgatva mint a kutyák 90 százaléka.
Szerintem nálad inkább az a gond hogy kvara nem sprotolsz és sport kutyát akarsz.
Ha szívesebben doglesz otthon a kanapén akkor a francia bulldog a neked való.
Te meg felelj akkor arra hogy minek neked pont husky ha nincs rá időd?
Mert szép?
Hát a második felével tudnék vitatkozni...
Valahogy úgy vannak bekötve, hogy teljesen jól elvannak a hasonló vagy nagyobb méretű kutyákkal és azokkal, akikkel együtt élnek. Általánosságban elég nagy bennük a vadászösztön, néhányan pedig a kisebb kutyákat is zsákmánynak nézik.
Több olyan huskyt is láttam, aki a gazdájára is visszafogott.
De ne a külső alapján válassz kérlek mert a fejedre fog nőni.
Mit fogsz csinálni ha felássa az udvart, megszökik és ha bejavitod a keritest kiszökik mellette. Aztán felette. Aztán alatta.
Vagy ha lakásba viszed mit fogsz csinálni ha órákig vonyít? Vagy ha szétszedi a kanapét, a távirányítót, a cipőidet?
Mit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!