Azt hogy kell csinálni hogy ne szökjön el a kutya hanem póráz nélkül is kövessen?
meg ha nyitva van a kapu ne szaladjon el és csak akkor jön haza ha megunja a szaladgálást és megéhezik
hiába hívom, mén mind a hülye
meg póráz nélkül is lehessen sétáltatni megkövessen is közbe, szépen jöjjön láb mellett
és ha lehet, akkor olyat is tanítanák neki, hogy pórázon ne húzzon ha azzal van kedvem sétáltatni
pekingi palotakutya
A kutyasuli a megoldás :)
Egyébként meg az én kutyáim (van minden fajta) azt csinálják amit leírtál, tényleg követnek. DFe ők azért mert annyira kiérdemeltem a szeretüket :) Neked is ezt kéne tenni. Amúgy meg a nagymamámnak is palotája van, és az övé is azt csinálja amit a tiéd, mert tudom h ő rosszul bánik vele. Illetve legjobb kaját kapja meg van nagy helye is csak nem foglalkozik vele. Még egyszer sem vitte sétálni :S
Nézz már körbe a világban! Szerinted ha ezekre a választ meg lehetne írni egy kommentben, akkor tele lenne minden pórázon rángató neveletlen kutyákkal?
Egyébknét egy pincsi is képes rá.
van egy tacskóm is azzal is ugyanez a probléma
szóval bármelyiket is sikerülne valami haladást elérni én anak már örülnék
kutyasuli nem
azér probáld meg csakí
a kutya nem kapja a legjobb kaját de sok szeretet elkap
meg foglalkozást
viszem pórázon csak rángat húz meg szökik mén mind a hülye
"Egyébknét egy pincsi is képes rá."
nagyin lealacsonyito hangnem
nem eszt érdemli jó kutya
én a legtöbbet akarom kihozni belölük, tudom hogy képesek rá csak én vagyok hülye ehez ezé irok ide
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!