Szerdán a kutyám az udvarba el csúszott de úgy, hogy mind a 4 lába ketté állt sántít rá de járkál vele! Most ez zúzódás vagy törés lehet?
Szerda óta egy állatorvos sem veszi fel? Én egy faluban lakom, a legközelebbi felszerelt állatorvosi rendelő is csak 70 km-re van, szomszéd vitt el oda, kifizettem a benzint +azt, hogy segített nekem, és hétvégén áthívtam a családját ebédre.
Ha lemondasz a kutyádról, szívesen átveszem, és gondoskodok róla
Ha neked lenne bajod, akkor is az lenne, hogy "ja, nincs autóm, akkor ennyi"? Nem, akkor nem lenne ez, akkor meg tudnád oldani.
Fsznak kell minden kreténnek kutya, aztán ha baja van, akkor egyszer telefonál és ennyi, másra nem hajlandó.
Hatvan nem cseszett Uganda, ahol még betonút sincs. Ne idegesíts már fel. Imádom, hogy egy ekkora kis országban az a kifogás, hogy "há' messze van minden". Érdekes, aki akarja, az Ausztráliában, meg Alaszkában, meg mindenhol megoldja, de Magyarország annyira kis elszigetelt valami, hogy egy retkes állatorvost nem lehet találni SZERDA óta, mert HATVAN.
Nekem sincs autom, de direkt valasztottam kistestu kutyat, akit akar kezben is el tudok vinni orvoshoz, ha kell.
Nem ertem hogy lehet valaki ilyen felelotlen. Oke, neked nincs autod, de a minimum az lett volna, hogy van segitseged, ha mar nagytestu kutyat vallaltal. Szomszed, barat, szulok, akarki.
De amugy kifogas, kifogas. Csak az nem tudja megoldani; aki nem akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!