Morfologus kérdése:
Milyen gúnyneveket ismertek a kisebb testű kutyákról?
Figyelt kérdés
Ilyenre gondolok, mint pl szobacirkáló, matchbox2010. szept. 29. 17:27
1/15 anonim válasza:
Szia! Hát én hallottam már, hogy pinanyaló kutya, lábtörlő, elemes kutyák stb. Igaz nekem nagytestű kutyám van.
2/15 anonim válasza:
apa satnyamacskázza és dagadtszőröspatkányozza őket... kb mindet, ami kisebb egy foxinál:)
3/15 anonim válasza:
porszívó
a kutya személyisége számít, nem a mérete
4/15 anonim válasza:
mi papucsnak szoktuk őket hívni :)
5/15 anonim válasza:
Apűám a westiemet vagy Kicsicsllagnak (de hallanátok azt a hangsúlyt XD) vagy Patkánykának hívja XDD De Szokta becézni még Hengerkének XDDD
6/15 anonim válasza:
7/15 anonim válasza:
akkor találjunk ki gúnynevet nagykutyákról is -.-
8/15 anonim válasza:
hát sajna vanak kis kutyáknak sok góny név de pl:egy kis nővésü embert is leszoltok hogy zsugorodott vagy kis görcs?!hát szép :@ ennyi erővel a nagy kutyákat is lehetne gónyolni pl:felhőkarcolo,lusta dög és akárminek.nem?hát de.lehet hogy kutzya de semmivel nem több egy embernél ,neki is rosszól eshet atól hogy más faj.szegényx kutyusok :( sok érzéstelen ember :@
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!