Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szobakennelben lévő kutyának...

Szobakennelben lévő kutyának legyen vize bent?

Figyelt kérdés

Ha nem vagyok itthon kennelbe van ugye, legyen bent neki víz? Én úgy láttam hogy senki nem tesz be neki, de felemrült bennem hogy mi van ha szomjas?

Vagy majd megszokja a rutint hogy akkor iszik mielőtt elmegyek, és mikor hazajövök?

2022. nov. 6. 17:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
94%
Mennyi időre hagyod egyedül?
2022. nov. 6. 17:31
 2/11 NemFogodKitalálni ***** válasza:
89%
En nem hasznalok szobakennelt, nincs ra okom. De en pl mindenkepp tennek be. Nem birnam ugy otthagyni orakra, hogy nincsen bent neki viz.
2022. nov. 6. 17:32
 3/11 anonim ***** válasza:
86%
Nyilván.
2022. nov. 6. 17:41
 4/11 anonim ***** válasza:
94%
Legyen, én mindig rakok, vagy pár óránként itatok, ha kenneles kutya van nálam.
2022. nov. 6. 17:44
 5/11 anonim ***** válasza:
95%

Ki nem tesz be vizet? Ugye nem mondod komolyan, hogy vannak ismeroseid akik orakig bezarjak viz nelkul?

Mi hasznalunk kennelt, ha csak a boltba ugrok ki 10 percre, akkor en se mindig rakok be neki vizet, de amikor dolgozni megyek, mindig van bent.

Ha nem eleg nagy a kennel ahhoz, hogy beferjen kenyelmesen a viz, akkor bizony azt le kell cserelni, mert tul kicsi.

2022. nov. 6. 17:56
 6/11 anonim ***** válasza:
94%
Attól is függ, mennyi időt van benn. Nekünk csak kölyökként volt benn, 1-2 órákra, nem tettünk be neki. Ha teszel be, legyen tuti biztos, hogy nem borítja ki, ha kiborít 1 liter vizet, ami eláraszt mindent, és mondjuk vízben kell feküdnie, amíg megjössz, azzal többet árthatsz, mint használsz. Persze, nem mindegy, milyen fajta és milyen idős az állat.
2022. nov. 6. 18:00
 7/11 anonim ***** válasza:
89%
Nagyon egyszerű a válasz egyébként. Ha annyi időre mész el, hogy viszel magaddal vizet, akkor tegyél be (pl.: ha munkába mész) ha csak leugrasz a sarki boltba fél órára akkor nem szükséges (de nem árt).
2022. nov. 6. 18:15
 8/11 anonim ***** válasza:

A kutyának legyen mindig vize.

Amúgy mi pl azt csináltuk, amikor kicsi volt, hogy egy szobát kutyabiztossá tettünk (elpakoltunk lentről mindent, amiben kárt tehet) és babarácsot tettünk az ajtóra. Azóta is oda zárjuk be, ha hosszabb időre elmegyünk (a nappaliban gyakran maradnak elöl gyerekjátékok, amiket jelenlétünkben nem bánt, de azért hosszabban nem hagynám ott egyedül). Ez így emberségesebb, mint a kennel.

2022. nov. 6. 19:16
 9/11 anonim ***** válasza:
62%

8-as, itelkezni konnyu, de a kennel altalaban nem csak ugy poenbol van. Es nyugi, tokeletesen emberseges az is, mert jo esetben a kutya alszik benne, vagy legalabbis nyugiban van. Es akkor meg mar majdnem mindegy, hogy a kanapen pihen vagy ott szerintem. Persze ugye akkoranak kell lennie, hogy kenyelmesen tudjon benne fekudni, felallni, megfordulni, valamilyen kis fekhely es a vize beferjen.

A mi esetunkben brutalis szeparacios szorongast es a szorongasbol fakado allando bepisilest-kakilast es rombolast oldotta meg a kennel. Sokaig en se akartam, de trener javaslatara kiprobaltuk es hetek alatt megszunt az a problema, amivel elotte 6 honapig kinlodtunk eredmeny nelkul.

2022. nov. 6. 19:32
 10/11 A kérdező kommentje:

Oké köszönöm a válaszokat, lesz bent neki.

Hát mondjuk érthető hogy sokan nem tudnak teljesen egy szobát adni a kutyának. Plusz ha valamit rágni akar, úgyis talál olyat. Egyszer csináltuk ezt, a szekrény mögül olyan vezetéket kihúzott, aminek a létezéséről nem is tudtunk. Ismerősöméknél magát a szekrényt kezdte el bedarálni. Nem feltétlen azért mert neveletlen, hanem mert volt rá lehetősége. Teljesen kutyabiztos csak egy rácsos kennel lehet, szerintem a legtöbb gazdi tudja miről beszélek :D

2022. nov. 6. 22:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!