Megevett a vizslám egy használt betétet és egy tampont. Mit tegyek?
Nem tudom pontosan mikor történt, valószínűleg maximum 1-2 órával azelőtt, mielőtt észrevettük.
A kukából szedte ki és nyomtalanul eltüntette. Általában a legnagyobb falatokat is azonnal lenyeli, nem szokása megrágni, attól tartok, hogy ezeket is egészben ette meg, ráadásul elég nagy betét volt, a tampon miatt nagyon aggódok.
Adtam neki sós vizet, hogy hányjon,(valahol ezt olvastam). Később adtam neki zsírt is, de egyelőre csak kicsit meghajtotta, de nyilván ennyi idő alatt nem megy át rajta. Most elvittem sétálni, hogy mozogjon.
Nagyon aggódok, kicsit lassabban is sétált.
Lehet ebből komoly baja? Járt már valaki így? Sajnos késő este már nincs nálunk állatorvos, ügyelet is másik városban van, de ha rosszabbul lesz, hívni fogom. Tudok még magamtól valamit tenni?
Dehogynem tehet most is valamit! Fel kell szepen hivni egy ugyeletes orvost vagy allatkorhazat es meg kell kerdezni, mi legyen most.
Nem is ertem miert kezdte el a kerdezo szarokkal tomni szerencsetlent, mar reg telefonalnia kellett volna. Basszus, most komolyan, hogy lehetunk mi emberek neha ilyen hulyek? Nem ertem.
1. Az egész megyében nincs állatkórház, 2. egy órája próbálom megtudni, hogy ki az ügyeletes és melyik városban.
3. mivel én soha nem jártam így, gondoltam hallgatok azokra, akik igen és sikerrel jártak.
Legközelebb holnap 9-től lesz rendelés, ha addig nem találok orvost egész éjszaka ébren leszek és figyelem, reggel azonnal viszem.
Keresem, hogy ki az aki ilyenkor tanácsot tudna adni, bárhonnan az országból, ha csak telefonon keresztül is, az is nagy segítség lenne.
De egyébként valóban nagyon hülye vagyok, hogy a 8 éves vizslámmal most először jártam így és fogalmam sincs mit kell tenni. Rohadt vicces a sztori, nevess csak. Vagy esetleg adhatsz egy kontaktot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!