10-15 méteres, de csak 1 cm széles textilpóráz instant szakad, ha egy 37 kilós kutya megrántja?
4-es ez azért nem opcionáis, mert ez már csak a vásárlás után derül ki ;)
Ha kutyám elszakítja semmi gond, csak nem vettem volna olyat, ami egyutas
37 kg-os kutyaval kocogunk rendszeresen es erdekes,hogy setanal nem tepi le a porazt. Talan a lemozgatas miatt.
Visszahivast 1 het alatt megtanitottuk. A rendszeres mozgas miatt vissza is jon a poraz nelkuli kocogasainknal. Okyan tempova fut,h elkapni nem tudnank.
hatos köszönöm ezt a passzív-aggreszív próbálkozást, de az én kutyám képzeld, lemozgatás előtt se tépi a pórázt 😅
De megnyugtatlak, hogy még be is hívható.
Reméltem, hogy nem kell magyarázzam, hogy az embernek nagyobb a biztonságérzete, ha a full fekete kutyáját sötétben nem póráz nélkül viszi külterületre, de ne adj isten van annyi esze is, hogy felkészül váratlan eseményekre is.
De gondolom a te kutyád inert minden ingerre, mert annnnnyira le van mozgatva és annnnnyit foglalkoztál vele.
A többieknek meg továbbra is köszönöm a SEGÍTŐKÉSZ válaszokat. A hatos válasz csak egy önámítáa volt, köszönjük Emese.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!