Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Más is égett gumiszagúnak...

Más is égett gumiszagúnak érzi a Lidlben kapható Lord Nelson citromos instant teát?

Figyelt kérdés

Ma vettem öt zacskóval, az egyik része 2023. decemberi, a másik része 2024. januári lejáratú. Először utóbbiból bontottam fel egyet, és nagyon erős égett gumiszaga volt. Felbontottam egy másik lejáratút is, ugyanolyan volt az is. Jópárszor vettem már ilyen teát, soha nem volt még ilyen büdös. Megkóstoltam, a szokásos íz mellett van egy enyhe utóíze, így nem merem meginni (meg nem is túl kellemes).

Lehet gyártási hiba? Érdemes visszavinni, visszafizetik az árát? Cserélni semmiképpen nem akarom, mivel több, különböző lejárati dátumos termék is érintett, nem bízok benne, hogy a többi jobb.

2022. okt. 13. 19:49
 1/4 anonim ***** válasza:
86%
Érdekes módon tegnap pont ehhez kaptam ajándék kupont az appban. Lehet tudják, hogy selejtes szállítmány érkezett és igyekeznek gyorsan elpasszolni.
2022. okt. 13. 20:02
 2/4 anonim ***** válasza:
85%

Visszaviheted, de vidd a bontottat is, hogyha kétségeik lennének szagolják-kóstolják!

De azt azért elmondanám neked, hogy 2 hete az itthon főzött kávémnak éreztem füstölt szalonna ízét-szagát. Ezt leszámítva nincsenek tüneteim és pozitív covidos vagyok.

2022. okt. 13. 22:48
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Rajtam kívül még két emberrel megszagoltattam, mert én is voltam Covidos, és azóta pl. a disznóhúst és az abból készült termékeket szörnyen kellemetlen szagúnak érzem, de itt nem erről van szó, mindannyian éreztük. Nameg tegnap még a pár hónapja vett teából ittam meg az utolsó adagot, annak semmi baja nem volt.

Szerintem visszaviszem az összeset, a bontottat és a nem bontottat is, mást úgyse tudok velük kezdeni. Ha kifizetik, jó, ha nem, akkor így jártam. :/

2022. okt. 13. 23:26
 4/4 A kérdező kommentje:

Múlt héten visszavittem, miután beleszagoltak, szó nélkül kifizették, nagyon rendesek voltak.

Vettem máshol más márkájú instant teát, azzal nem volt gond, sőt, még olcsóbb is. :)

2022. okt. 24. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!