Kiállitók! Kutyáitok a kiállitásokra a szép beálláshoz a kezetekre nézve mit tartotok a kezében? Ha jutifalat akkor az milyen? Beállitás és a ringen szép futást hogy tanitjátok meg? Nagyon érdekelne
Figyelt kérdés
2010. szept. 27. 10:38
1/3 anonim válasza:
Én ma már semmit, csak úgy csinálok mintha lenne benne valami és el akarnám dobni. Otthon fiatalon labdával vagy tápszemmel gyakoroltunk, de nem szeretek a bírói körbe bevinni játékot, zavar és a kutyám túl labdás, túlfeszül tőle, a táptól meg koszos lesz a kezem és ez szerintem tiszteletlenség a bíróvel szemben(és a versenytársakkal is mert a végén kezet fogunk). Így megtanítottam majd elhagytam. Egyszer még 1,5 éves volt kb., akkor épp volt egy szivacsos labdája ami ment szét, és egy körömnyi cafattal mentem be, nem is látszott hogy van bármi is a kezembe, de a kutya érezte a szagát és működött, utána meg zsebrevágtam. De ma már semmi mint mondtam.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm az infót:-) és a ballagó futást és oda vissza járást hogy tanítod meg?enyém egyelőre még rám ugrik a lábamra vagy futásra kezd. ez a tanítás milyen rendszeresen csinálja? naponta hányszor? tudom hogy sokat kell gyakorolni vele,de hogy mennyire kell azzal nem vagyok tisztába,nem akarom hogy elunja későbbiekben.
2010. szept. 27. 13:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!