Melyik a jobb? A Dog dancing vagy az Agility?
szerintem...
DOG DANCING
+A Dog Dancing-ben több a fantázia, olyan műsort csinálhat a páros, amiben tényleg benne van a munkájuk. A zene kedvelőinek különösen kellemes élményben lehet részük.
-Sokkal többet kell vele dolgozni, egy-egy műsorért akár hónapokat is szenvedni kell. Nehezebb eredményeket elérni, többet kell küzdeni. A kutya számára fáradalmasabb.
AGILITY
+Könnyebb sikereket elérni, több eredmény. Manapság már minden iskolában oktatják. Többen választják ezt a sportot, ezáltal több ismerősre tehetünk szert.
-A kutya könnyebben megunhatja, nehezebb újításokat kitalálni.
Mindkettő nagyon jó szabadidőtöltés. Én mégis valahogy az agility-t választanám (választottam) és a dog dancinget csak hobbiként. Neked kell döntened. :)
*
+ -> pozitívum
- -> negatívum
*
Egyik sem jobb a másiknál. A lényeg hogy mihez van a kutyádnak kedve és érzéke.
Az agility megterhelő, így azt éves kor előtt én nem javasolnám mert a csontos növekedésére rossz hatással is lehet. persze ez is fajta és kondi függő.
Ha van rá lehetőséged próbál ki mind a kettőt akkor hamar kideerül melyik illik hozzátok igazán!
Összehasonlíthatatlan a kettő dolog. Teljesen más kategória. Mindkettőt ugyanannyira lehet élvezni.
Az elsőnek pedig: miért unná meg a kutya az agilityt???Folyton figyelnie kell merre megy a gazdi, egyre nehezebbek lesznek a pályák, furcsa kanyarok stb...Megunhatatlan hiába tudja az akadályok megoldását!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!