Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Vesebeteg kutya első jelei?

Vesebeteg kutya első jelei?

Figyelt kérdés

Üdv! Érdekelne, hogy van-e itt olyan akinek vesebeteg a kutyusa? Mik voltak az első tünetek? Köszönöm szépen a válaszokat :)

(Rosszindulatú megjegyzések kíméljenek)

2022. okt. 8. 17:33
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt szerencsére, de úgy tudom, a szokatlanul sok víz ivása illetve egy kicsit acetonra emlékeztető szagú lehelet szoktak az első jelek lenni.
2022. okt. 8. 18:17
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha már tünet van, akkor az már sajnos nem korai stádium. Vérképből, ha kérsz sdma tesztet, már akkor látszik, hogy gond van amikor még az összes többi veseérték tartományon belül van.
2022. okt. 8. 18:24
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem volt vese problemas kutyam 15 evesen derult ki az eves teljes verkepnel.Nala sok ivas sok bepisiles volt, emellett sajnos etvagytalan volt, lefogyott. Gyogyszerekkel kordaban tudtuk tartani az ertekeit viszont a viz ivas es pisiles meg maradt. Lakasban lakunk nonstop takaritas es pisi szag nem volt valami kellemes sajnos.

Emellett sokszor nem akart enni sem. A vese kímélős tapot mar ossze zuztam beaztattam foztem neki aztan a huslevel ontotten fel a tapot. Illetve kapott husit. De votl hogy az sem kellett. Sokszor voltunk infuzion is. Aztan vegelgyengules miatt altatni kellett 16,5 evesen. Mikor kiderult a vese problema 4 hetente jartunk kontroll vervetelre.

2022. okt. 9. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!