Állatorvosnál van lehetőség később fizetni?
Figyelt kérdés
Hétvégen lesántult a kutyusom, ma délután megyünk vele dokihoz, de fizu előtt vagyunk és félek, hogy nem lesz elég pénzem kifizetni a vizsgálatot vagy a gyógyszereket ha kell neki. Lehet ilyenkor később utalni, vagy kérni csekket vagy valami hasonló?2022. okt. 3. 14:07
1/8 anonim válasza:
Meg kell beszélni az orvossal, mielőtt odamentek. Sok orvos ad részletre lehetőséget. de ez orvostól függ.
2/8 anonim válasza:
Ha elég régóta jártok és 1-2 napról van szó általában meg lehet beszélni. Ha most először lát akkor kevésbé esélyes.
3/8 anonim válasza:
A mi orvosunknál van erre lehetőség.
Kérdezd meg telefonon mielőtt elindultok.
4/8 anonim válasza:
Orvostól függ, ha jól ismer benneteket a doki, nagyobb az esély rá.
5/8 anonim válasza:
Én 17 éve járok a jelenlegihez, covid alatt volt egy nagyobb kiadás sajnos, nem volt pénz állatorvosra, szó nélkül mondta, hogy ne vicceljen velem, nyugodtan fizetheti részletben, és, ha később úgy érzi, akkor a maradékot egyben kifizetheti.
6/8 anonim válasza:
Nekem is volt már,hogy nem vittem elég pénzt, mondtam a dokinak,hogy visszajövök fel órán belül, de mondta,hogy raer, ha hozom a kutyát kontrollra pár nap múlva. Szerintem ha ismer a dokid, megoldható, nem szokott gond lenni belőle.
De az én dokimnál volt olyan is,akik behozták a kutyájukat, és előre közölték (sírva kb, én sajnáltam őket) hogy nem fognak tudni fizetni, a dokim szó nélkül behívta őket. Amikor jöttek ki, hallottam,hogy alapítványhoz irányítja őket, akik segítehetnek nekik a későbbiekben, ha máskor ilyesmi probléma adódna.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, kicsit megnyugtattatok.
Évek óta ide járunk minden állatunkkal egyébként.
2022. okt. 3. 15:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!