Állatorvosi mellett lovaglás?
Csatlakozom az elsőhöz!
A lovaglás, és bármilyen csak akkor fér bele, ha pokolian jól tanulsz, közel laksz az egyetemhez és a lovakhoz és van kocsid!
Ha jól emlékszem, gimi mellett a hétvégék játszottak inkább, pedig biciklivel jártam.. De már akkor is, mire hazaértem hétköznap, fújtam egyet, leckeírás... Na, meg mellette az előkészítő bioszból meg kémiából.. A mi gimink nem volt arra felkészülve, hogy valaki állatorvosira menjen onnét..
Viszont annak nézz utána, hogy mennyi az egyetem, albérlet, satöbbi, én régen jártam, akkor még több volt az állami támogatott hely. Ha nagyon sok, még mindig tudsz dolgozni a lovardában, és elvégezni egy lóápolói vagy valamilyen lovas tanfolyamot. De (legalábbis külföldön) inkább a tapasztalat és a nyelvtudás számít. Jó, tök jól néz ki a papír a jelentkezéskor, de úgyis az a lényeg, hogy hogyan nyúlsz az állathoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!