Az előfordúlhat, hogy egy tenyésztő azért nem ad el nekem kutyát, mert Ő a BARF modell szerinti etetésben hisz, én viszont a minőségi, szuperprémium tápokban? Vagy legaálbbis nekem azzal lenne lehetőségem etetni.
Elképzelhető.
Holnap odamegy anyád és elmondja, hogy BARF-t fog etetni, aztán szevasz!
Bármi előfordulhat. Bármikor. Mindig számtalan lehetőség adott. (Az élet minden területén, max nem veszed észre)
Ergo most ha 5 perc alatt összefoglalsz 20 különböző okot, akkor bármelyik lehet, de megeshet hogy egyik sem és valami tök más.
A vásárlót pedig joga van megválasztani, bármik is legyenek a kritériumok.
Előfordulhat, persze.
Amúgy vannak kutyák, akiknek egészségügyi okból semmi táp nem jó, csak a BARF etetés. Ha az ő kutyái ebbe a kategóriába tartoznak, tudnád folytatni ezt az étkezési módot, vagy kínlódnál inkább a kutya rosszulléteivel a táp miatt? Erre is gondolj.
Utolsó, milyen probléma ez amiről írsz?
Én azt gondolnám, hogy amelyik kutyának emésztési gondja van, annak egy hipoaergén, monoprotein táp a legjobb...
Majd a sok, különböző típusú húst meg tudja emészteni?
BARFozni meg nem lehet csak egy, vagy mettő féle hússal, mert az már nem is BARF és nagyon gáz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!