Miért akarnak megtámadni a kutyák? Lehet összefüggés egy betegséggel?
Figyelt kérdés
Régen nagyon szerettek engem a kutyák. Mindig ahol laktam, a környéken az összes kutyussal jóban voltam, simogattam őket, beszélgettem velük.
Mostanában azt vettem észre, hogy a kutyák acsarkodva támadni akarnak engem. Ma is ahogy mentem az úton, szembe jött egy kutyasétáltató és a kutyája rám akart támadni. Kerítés mögül dühösen ugatnak.
Lehetséges, hogy azért van ez, mert nagyon meghíztam és cukorbeteg vagyok, vagy talán más betegségem is van, amit én nem is tudok, de a kutyák megérzik? Lehet összefüggés a kettő között?
2022. szept. 30. 08:18
11/11 anonim válasza:
Ha lehet, latogass el egyszer arra a kornyekre, ahol korabban laktal es ahol szerettek a kutyak. Nezd meg, hogyan reagalnak rad azok a kutyak, amelyek korabban ismertek teged. Ha azota 4-5 ev is eltelt, akkor mar talan nem emlekeznek rad, de 1-2 ev utan meg valoszinuleg igen. Ha az o reszukrol is ugyanolyan ellenseges magatartast tapasztalsz, mint az uj kornyeken, akkor valoszinuleg a te szagodban vagy megjelenesedben van valami, ami osztonosen idegesiti oket, de ha ok tovabbra is baratsagosak, akkor mas oka is lehet a mostani problemanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!