A kutyámnak két hét alatt most vettem meg a harmadik hipoallergén tápot... (?)
20
Oké. Akkor is három lehetőségem van. Amiket felsoroltam.
Éééérted, az előző kutyával a poklot jártam meg... Ezek után nyilván nem vagyok nyugodt.
Rengeteg kutyanak kornyezeti allergiaja van. Pl pollen.
Ha pedig tegyuk fel csirke allergias 6-8 het mire kiurul a szervezetebol.
23
Ó. Köszi. Nekem a doki 2-3 hetet mondott.
27
Köszönöm.
Hát speciel az állatorvos mondta, hogy adjak neki "maradékot" (azaz tulképpen főzzek neki rizst, krumplit, ezt is csináltam). De akkor az elfelejtve.
Jó, akkor nem lesz kimért táp. Zsákban fogom venni.
Én személy szerint semmi olyan tápot nem akarok neki adni, amiben bármilyen baromfi van (akármennyire is hidrolizált). (Ahogy írtam, az előző kutyám ezektől volt a legsz.rabbul.)
Tehát egyelőre a VetLife lesz, aztán megpróbálkozom a jóval olcsóbb és húsban sokkal gazdagabb Eukanubával. (Az egyik VetLife-ban 14, a másikban 20 százalék a hús, az Eukanubában 29.)
27
Élősködőkre Adventix-et és Advocate-et javasolt a spéci hipoallergén tápokat árusító boltban dolgozó hölgy, az egyik receptköteles, a másik nem, az egyik drágább, de többet tud, a másik olcsóbb, de kevesebbet. Ezek még nem aktuálisak, mert a mostani spot-on másfél hónapig jó, de a fürdetés miatt csak 1 hónapig lesz jó.
Ezeket a termekeket nem ismerem, de szerintem olyat kene neki adni, ami jo szivfereg ellen is. De elso korben ugye teszt kell hozza, illetve orvossal megbeszelni, hogy o pl mikortol es meddig adna.
Van, aki arra eskuszik, hogy egesz evben kell vedekezni szivfereg ellen, van, aki meg arra, hogy eleg csak februar-marciustol oktoberig.
En nexgardot adok a kutyamnak, ez ugye mindenfele eloskodo ellen ved, kiveve a galandfereg, ugyhogy kell kulon fereghajto is 3 havonta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!