Mit lehet tenni, ha a szomszéd kutyája átszökik és én meg kutyafóbiás vagyok? Milyen szervet lehet hívni, amelyik jön és segít? Rendőrség?
Figyelt kérdés
Ha nem merek kimenni az udvaromba, de amúgy meg el kellene mennem itthonról.2022. szept. 17. 22:14
21/29 anonim válasza:
Mert egy lelketlen ember vagy... a gazdán kell az ilyet rendezni, nem a csóri állatot kell bántani agyatlan...
22/29 anonim válasza:
23, akkor sem az állatot kell lemérgezni🤮
23/29 anonim válasza:
De a saját portámon ne rettegjek már...
24/29 anonim válasza:
Pedig a patkányméreg is legális. Miért is? Jön a tél... . Minden évben rakok ki. Nem a kutyáknak, hanem a rágcsálók ellen. Ha szomszéd kutyája enné meg...hát így járt. Igaz próbálom olyan helyre rakni, ahol szinte csak a célzott állatok férhetnek hozzá. Xilitet sem illegális kirakni. Egy paragrafus sem tíltja . Én eszem... csak kint fekejtettem.
25/29 anonim válasza:
Milyen kutya, arra nem sikerult valaszt adni. Jelent rad REALIS veszelyt? Nyilvan felsz, de a kutyak 99,9%a nem tamad, ha elsetalsz mellette, es ra sem nezel, figyelmen kivul kell hagyni es menni a dolgodra... aztan kezelni a sajat fobiadat, mert ez sem normalis. Az se, hogy atjar a szomszed kutya, de egy keritest konnyebb osszehozni, mint egy evek ota huzodo traumat kezelni.
26/29 anonim válasza:
27 tökmindegy milyen kutya és h fél e vagy nem! Ne jöjjön át a telkemre egy kutya se!
Normálisan megvan a kerítés, anno a szomszéd oldalán elég szar volt, szoltam neki és megcsinálta.
Köteles vagy a telken tartani az állatod!
27/29 anonim válasza:
A felelmeddem szembe kell nezned .
Mekkora kutya? Hany kg lehet? Milyen fajta? Pl egy jorki nem harap nagyot.
28/29 A kérdező kommentje:
Nem yorki törpekutya, hanem egy nagy farkaskutya!
2022. szept. 19. 07:22
29/29 anonim válasza:
Túlreagálod, de amúgy meg igazad van: köteles az állatot a saját telkén belül tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!