Mit lehet tenni, ha a szomszéd kutyája átszökik és én meg kutyafóbiás vagyok? Milyen szervet lehet hívni, amelyik jön és segít? Rendőrség?
Figyelt kérdés
Ha nem merek kimenni az udvaromba, de amúgy meg el kellene mennem itthonról.2022. szept. 17. 22:14
11/29 anonim válasza:
Viccen kívül, hosszú távon tényleg kell kezdeni valamit a fóbiával is, vagy életed végéig félni akarsz a kutyáktól?
12/29 anonim válasza:
Kalapács, deszkák, kerítésdrót, szögek, és befoltozod a kerítésen a lyukakat.
13/29 anonim válasza:
Akit gyerekkorában megtámadtak kutyák annál teljesen természetes hogy fóbia alakul ki. A kerítésen átszökő kutya valószínűleg nem egy cuki kutyakozmetikás yorki, hanem egy agresszív nagytestű kutyus aki könnyen megsebesít egy nőt vagy gyereket.
14/29 anonim válasza:
Dobálj felé köveket, elszalad.
15/29 anonim válasza:
Lehet rendőrt hívni, de nagyon röhögni fognak. Azonnal nagyjából semmit, szomszéddal megbeszélni, önkormányzatnál lehet ingatlanvédelmi eljárást indítani, kerítést megjavítani.
16/29 anonim válasza:
Harapós meg a kutyát, S az nem jôn többet.
17/29 anonim válasza:
10-es
Van kutyám, de én is tartok az ismeretlen kutyáktól. Nincs kimondott fóbiám, de ha kutyát látok szabadon, inkább átmegyek az út másik oldalára. Engem harapott már meg kutya úgy, hogy a gazda kint állt a kapuban, a kutya meg kislisszolt a lába mellett amikor mentem el a kapu előtt.
Szóval egy kiskutya felnevelése nem oldja meg a fóbiákat.
18/29 anonim válasza:
Köpj fel és állj alá 20as, undorító vagy...
19/29 anonim válasza:
Miért is? Köszi a kulturált választ.
20/29 anonim válasza:
A szomszéd , köteles a saját portáján tartani a dögjét. A törvény szerint is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!