Miért nem ismeri senki a Mudit? Magyar fajta pedig.
Figyelt kérdés
Ilyen ritka, vagy miért? Akárki kérdezi, milyen fajta a kutyám, és mondom hogy Mudi, senki sem hallott róla.2022. szept. 17. 20:54
21/25 anonim válasza:
Felénk sokan tartanak, hobbi célból is, nem csak munkára. Szép kutyák, bár én nem tartanék, sajnos sok rossz tapasztalatom volt.
22/25 anonim válasza:
23/25 A kérdező kommentje:
Aaaaa de jó szám!!!!! 😍😝🥳 Ez nagyon tetszik, köszönöm!
"Táncolunk, a Mudi meg én
Vagyok a legboldogabb a Föld kerekén!
És csak táncolunk" 😍🥰❤️
Háromszor meghallgattam.
2022. szept. 19. 20:38
24/25 anonim válasza:
Hát én meg pont azt látom mostanában, hogy újra divatba jött, 2 különböző kutyasuliban mindkét helyen volt kettő is, és kutyasétáltatás közben is rendszeresen találkozunk néhánnyal, mondjuk némelyik csak fajtajellegű/keverék. Ez Budapest (külső kerület). És nem örülök neki, hogy újra divatba jön/jött, mert olyan, mint a többi terelőkutya: iszonyatosan okos, de katasztrófa, ha nincs lefárasztva, főleg fejben, és hát az nem kis feladat, nagyon nem megy mindenkinek. Az utolsó sulis tanfolyamunkon volt egy nagyon kedves, sportos fiatal pár egy mudival, tudták mit vállalnak és lelkiismeretesen dolgoztak is a kutyán/kutyával, de ... hát néhányszor mondta a srác, hogy nem cserélünk kutyát? Pedig a miénk sem egy simaliba! :D
25/25 anonim válasza:
#7 hát, egy Border Collie-nál nem okosabb, de tény, hogy nagyon okos, barátságos, vicces, tanulékony, és ragaszkodó. :)
Nekünk is volt Mudink, egyenesen imádtuk! Bárkinek bátran ajánlanám. A TOP 10 világ legjobb kutyafajták között ő lenne a 2.! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!