Miért nem ismeri senki a Mudit? Magyar fajta pedig.
Figyelt kérdés
Ilyen ritka, vagy miért? Akárki kérdezi, milyen fajta a kutyám, és mondom hogy Mudi, senki sem hallott róla.2022. szept. 17. 20:54
11/25 anonim válasza:
Én ismerem, de nem tartom, mert nem passzol az életmódomhoz. Téves a kérdés.
12/25 anonim válasza:
Ez a kérdés őszintén meglepett, mert az én környezetemben nem egyszer szoktam hallani, hogy mudikat emlegetnek. Nem gondoltam volna, hogy sok ember nem is ismeri a fajtát.
13/25 anonim válasza:
Mint a 10-es. Tudom, hogy magyar fajta. Sajnos ennyi a tudásom arról a fajtáról.
14/25 anonim válasza:
Nálunk szinte mindenki ismeri, még munkahelyemen is :D
15/25 anonim válasza:
Nagyon ritka már vagy 20 éve nem láttam
Mamámnál volt gyerek voltam amikor elpusztult azóta se láttam sokan nem is ismerik
16/25 anonim válasza:
13 éve van mudim. Sokan azt hitték,ez a neve...ennyire nem ismerik.
De én ennek örülök. Addig jó egy fajtának.
Így is a kiállításokon már elég csúnya mudik vannak...akkorák már lassan,mint egy törpespicc,nagy szőr viszont kell :(.
Szerencsére, ahogy járok dolgozni a Hortobágy környékén, sok szép nagy mudi van még. Remélem, sokáig megmaradnak a szép kiállású dolgozó mudik.
Mert a kiállítási felhozatal sajnos siralmas. És nem csak külsőleg,hanem belsőleg is.
18/25 anonim válasza:
Nem tudom, hol ismeretlen, nekem a kedvenc magyar fajtám, más kérdés, hogy az életmódomhoz inkább egy kevésbé ösztönerős példány passzolna esetleg mentett vonalról. Ahol lakom és ahol dolgozom, mindkét környéken láttam már mudit vagy mudi jellegű keveréket, feketét, cifrát, más kérdés, hogy jóval kevesebb van belőle, mint mondjuk tacskóból.
19/25 A kérdező kommentje:
Nagyon jó volt olvasni, hogy sokan ismerik!
17-es, gyönyörű példány!
16-os, egyetértek sajnos.
2022. szept. 18. 14:45
20/25 anonim válasza:
16,17 én voltam, ugyanazon válaszoló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!