Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Állatorvos a kutya eleve...

Állatorvos a kutya eleve tévesen rögzített születési dátumát tényleg nem javíthatja ki a chipen? (Ma tudtuk meg a valós dátumot, utánajárással).

Figyelt kérdés
2022. szept. 13. 22:36
 1/5 anonim ***** válasza:
88%

Tudjátok bizonyítani?

Csak úgy oda mész és azt mondod nem is akkor született és bemondasz egy dátumot, úgy érthető hogy nem módosítja.

2022. szept. 13. 22:58
 2/5 anonim ***** válasza:
24%
Hát... ha az első dátum is bemondásra volt, akkor nem tudom miért nem írja át.
2022. szept. 13. 23:25
 3/5 anonim ***** válasza:
96%

Szia.

Állatorvosi asszisztensként mondom, hogy nagyon sok utcáról/menhelyről/szapitól befogadott kutyáknak a becsült életkoruk van megadva.

Tehát behoznak egy kutyát, semmi információjuk nincs.

Pl egy utcán talált kutya becsült születési dátuma 2018, jó lesz? Jó. Akkor mondjanak önök hónapot és napot.

Nincs túlspilázva a dolog, igazából semmi jelentősége nincsen, max akkor, ha minimum 3 év !bizonyíthatóan! a regisztráltnál.

2022. szept. 13. 23:35
 4/5 anonim ***** válasza:
60%
Az utolsó mondatot eskü nem értem...mi van a min 3 évvel?
2022. szept. 13. 23:39
 5/5 A kérdező kommentje:
Van papír, írtam, bebizonyosodott, miért kértem volna papír nélkül és mi jogon? Az állatorvosi asszisztensnek: ki az orvos? Elvinném a papírt átiratni. Köszi.
2022. szept. 13. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!