Egy 6 kg-s Yorkie (tehát elég nagy méretű az átlaghoz képest) ki tudja hordani egy 10-12 kg-s törpeuszkár kiskutyáit?
Ja és hogy érdemben is válaszoljak : szerencsére a természet bölcs és általában úgy oldja meg hogy az anyai genetikát hordozzák az újszülöttek ebben a verzióban, tehát ők is aprók lesznek.
DE egyáltalán nem dicserenő konstelláció ez, inkább nem kellene pároztatni őket.
4-es: Köszi a választ!
(Egy szóval nem mondtam azt, hogy szaporítani akarnék bárkit is😁)
Nem szeretnék elindítani egy acsarkodó vitaoldalt. Tök feleslegesen pattogtok, mivel nem mondtam, hogy szaporítani akarnám a kutyákat. Úgyhogy álljatok le! Már komolyan ott tartunk, hogy a kérdezős oldalakon nem lehet kérdezni, mert valaki mindenképpen beleköt.
Teljes mértékben nem érdekel, hogy mit hisztek, hogy miért írtam ki a kérdést. Tartsátok magatokban, mert, ha szaporítani is akarnék (de NEM akarok), akkor a fröcsögő kommentek ellenére is szaporítanék🤭 Úgyhogy ezt fogadjátok el, nyugodjatok le, és lépjetek tovább
"szerencsére a természet bölcs és általában úgy oldja meg hogy az anyai genetikát hordozzák"
Igen, némileg megoldja, de nem mindig sikerül kellőképpen, ez jelen van lovaknál is és sajnos előfordul, hogy túl nagyok lesznek így is a kicsik.
2es voltam...
Ne törődj a kötekedőkkel kérdező, sokan vannak az oldalon, akiknek másból sem áll az élete, mint köpködni random idegen emberekre ezen az anonim fórumon, bármi okból kifolyólag. Ez nem feléd irányul, alapból van bennük feszkó, vagy egó és fszméregetési kényszer.
Erre a kérdésre nincs konkrét válasz, mert vagy ki tudja hordani a kölyköket, vagy nem. Nyilván nem kéne kockáztatni, mert nem csak a kölykök, de az anya élete is veszélybe kerülhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!