Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyátok is nagyon megváltoz...

A kutyátok is nagyon megváltozott ivartalanítás után?

Figyelt kérdés
A kutyám eddig tök hiperaktív volt, tipikus "mindenlébenkanál" kutya, imádott futni, játszani, tök élénk volt. Most 4 napja ki lett ivartalanítva - kölykei lettek volna, meg volt egy nagy cisztája is - és teljesen megváltozott. Eddig azt hittem, csak a sebhely miatt, mert hogy vigyáz rá, de kezdem azt hinni, hogy ez az ivartalanítás következménye:S Túúúl nyugodt... ami egyrészt jó, mert nem ugrál, ha mondjuk valaki bejön. Másrészt viszont én szerettem, hogy pörgött. Eddig kb. kénytelen volt 100 km/h-nál lassabban közlekedni, most meg szépen lassan kullog. Ha eldobom a kedvenc játékát, kényelmesen érte fut, aztán ott hagyja a földön. Eddig meg élt-halt a játékért. Ilyen fog maradni?:S Nem azért, így szeretem, meg minden. Amikor kicsi volt, mindig arra vágytam, hogy ilyen legye, Aztán viszont sikerült megszoknom, hogy olyan, amilyen, és szerettem is:D Hogy tök más mint a többi kutyaxD Most viszont ilyen... túl normálisxD Ilyen fog maradni,:S Nekem hiányozna a régi kutyám:S:S amúgy 2 éves szukáról van szó. Kezdem bánni, hogy belementem az ivartalanításba:(
2010. szept. 25. 18:03
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
remélem igazatok lesz:)
2010. szept. 26. 11:33
 12/12 anonim ***** válasza:

Ha a kutya természete megváltozik a műtét után (bár szerintem ez nem jellemző, akárki akármit mond:) az hónapokkal később jelentkezik.

4 nappal a műtét után normális, ha egy kicsit kókadt.

2010. szept. 26. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!