A kutyátok is nagyon megváltozott ivartalanítás után?
4 nappal az ivartalanítás után teljesen normális viselkedés ez.
És, hogy furi lett a hangja magadnak meséled be.
Ezek után is játékos lesz.
Ha neked kivennék a heréid/méhed+petefészked szerinted ugyanaz az ember maradnál?
Nem valószinű, igaz?
Ha téged műtenek meg, akkor 6 hét pihenést javasolnak műtét után, mert idő kell a szervezet regenerálódására.
Miért lep meg, ha egy kutya műtét után 4 nappal még a műtét hatása alatt van? Még hetek kellenek a teljes regenerálódáshoz.
NEM, hála a jó istenek. Be sem vállaltam volna. Szuka kutyám ivartalanítottam 2 éves kora után és ugyanolyan mint volt. Ezt le is kopogom. Amúgy a kandúr macskám sem változott utána pedig őt fiatalon műtettük hogy ne nagyon járjon de egész nap megy és játszik és vadászik :D
De a te kutyád szinta 100% hogy a műtéttől ilyen. Ez egy elég nagy dolog és minden kutya máshogy bírja. Mondjuk az én kutyám már utána házat akart őrizni de azért ő sem ugrált.
A kutyádat nemrég műtötték, ez természetes.
Eddig két kutyámat ivartalanítottam, az egyik egy kan dobi, ő nagyon ugri-bugri volt, de amióta már lassan 3 éve ivartalaníttatuk nagyon nyugodt lett a műtét óta. Sajnos. Nála kicsit megbántam.. na, de nem dőlt összea világ. A másik egy szuka vizsla, ő semmit sem változott. Ugyanolyan "bolond", mint ivartalaníttatás előtt volt. Mókamester. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!