Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit javasoltok olyan Boxernek,...

Mit javasoltok olyan Boxernek,akinek az első két làba fáj?

Figyelt kérdés

Ha játszik a másik kutyussal az udvarba,utánna fáj az első két lába ,nehezebben ,bicegősebben megy.

8éves , az áll.orvos Librela injekciót ad neki havonta,attól csak kicsit jobb,c-11 tablettát ,ami izületvédős is szedett kb 4-5hónapig ,semmit nem ért,most zöld kagyló kapszulát szed.

Valami ötlet, milyen gyógyszert,vitamint,bàrmit ajánlotok?

2022. szept. 12. 09:26
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
De fajtiszta
2022. szept. 12. 14:54
 12/19 anonim ***** válasza:
6%

Így van #9, nem a fajtatiszta kutyákat nem szeretjük, hisz szerencsétlen kutya nem tehet róla, hogy annak született. Azokkal az emberekkel van bajunk, akik létrehozzák őket és azokkal, akik támogatják őket.

Legszívesebben ivartalaníttatnék minden jelenleg létező klónkutyát és amint megtisztultak az utcák és menhelyek az árva kutyáktól, lehet elkezdeni keverékekre előjegyzést elvenni, párosítani. Akkor lenne egy IGAZI kutya állomány Mo-on. Mind egyedi, különleges, bőven találni köztük bármire megfelelőt. A keverékekben minden megvan, amitől kutya egy kutya.

2022. szept. 12. 15:09
 13/19 anonim ***** válasza:
12-es ez így igaz, lepontozásuk is ezt bizonyítja hogy ők is tudják csak nem fogadják el. Egyébként van olyan kutyafajta ami emberi segítség nélkül szaporodni is képtelen. Az is valami bulldog féle, nem tudom pontosan. De a lényeg hogy szegények azért szenvednek mert van igény a tenyésztésükre... Én sosem fogok hozzájárulni ehhez, remélem idővel javul a helyzet és sikerül kiküszöbölni a génhibákat.
2022. szept. 12. 16:09
 14/19 A kérdező kommentje:
Ha bárki ràm értette, hogy nem szeretem a nem fajtiszta kutyusokat,akkor elmondanám,hogy előttük az összes kutyám keverék volt ,egy éve pedig az utcáról fogadtunk be örökre egy keverék kutyát:)
2022. szept. 12. 17:46
 15/19 anonim ***** válasza:

#12 ezzel megszüntetnéd a szolgálati kutyákat, a segítő kutyákat, a sportkutyákat és általában minden kutyát, ami többért él, minthogy a kert végében éljen vagy napi háromszor kivigyék flexin fel-le sétálgatni.

Sportolok a kutyáimmal, na azt nem lehet keverékekkel! Vakvezető kutyának sem fognak keverékek százait tesztelgetni, hogy találjanak egyetlen jót! Komolyan ilyen ostoba, állatgyűlölő embert...

2022. szept. 12. 18:48
 16/19 anonim ***** válasza:
#15-ös azért szerintem ezt nagyon félreértetted de nem fogom elmagyarázni miért. Szerintem direkt provokatívan írtad, nyilván a jó génekkel rendelkező fajtákat meg lehetne tartani...
2022. szept. 12. 18:51
 17/19 anonim ***** válasza:
"a jó génekkel rendelkező fajtákat" ez mégis mit is takar? Több, mint 340 hivatalos fajta van és több, mint 150 FCI által még nem elismert, így nem hivatalos fajta. Tessék felsorolni, hogy most mi a jó fajta, és mi a gonosz, ördögtől származó fajta?
2022. szept. 12. 19:45
 18/19 anonim ***** válasza:
Ortopéd orvos. Lehet artrózisa van ami simán műthető.És igen, nyomott orrú kutya is műthető..
2022. szept. 12. 19:46
 19/19 anonim ***** válasza:

Szegény,mennek tönkre az ízületek.Sajnos ez az öreg korral járhat.:(

Ha nincsenek fájdalmai (állandó fájdalmai) akkor vitamin,és próbáld egy kicsit kímélni ameddig legalább össze szedi magát.Sajnos a legtöbb izületvédő a még NEM kialakult ízületi problémákat előzi meg,neked már viszont a kutyával vannak problémáid,inkább az állatorvostól kellene egy ajánlást kérni.

A melegre én figyelnék.Jönnek a hidegek,az ízületeknek nem tesz jót.Könyök védőt,vagy valamit rá kellene tenni sétákkor,hogy ne fázzon át,mert sajnos akkor is fájni fog majd.

(Ha más nincs vágd le egy zokni fejét és húzd a könyök ízületekig 🤷🏼‍♀️)

Ha vannak fájdalmai akkor el kellene gondolkozni rajta,hogy van-e komolyabb megoldás a dologra.Fájdalom csillapító jellegű gyógyszer.

2022. szept. 13. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!