Mtől hányhatott a kutyám? Első ilyen eset sos.
Sziasztok!
Friss gazdis vagyok - pontosabban idis - két hónapja van nálunk keverék kutya. Semmi újat nem adtam neki, vagy 2 hete már ezt a fajta tápot kapja (Orlando Premium gabonamentes) és Purina Funtaxtics-et 1 db-ot jutinak. Szokásosan 7 órakor evett séta után.
Az imént ahogy TV-t néztem hallottam, hogy öklendezik az ágyában.
Simán azt hányta ki, amit megevett, nem láttam benne semmit. Az emésztetlen tápot, de így kb egyben voltak a darabok szétrágatlanul, illetve egy db. fűszál volt. Abból evett mikor sétáltunk, de nem sokat, mert azt nem szoktam hagyni, mert képes bemohókodni fűből.
Most mosóban az ágya, lekucorodott aludni, de ilyenkor már amúgy is pihenni szokott. Sok sok vizet tettem ki neki. Ez bajt jelenthet? Vagy mitől lehetett?
Értem, ez fordult meg az én fejemben is. Reggelit még hagyján, de este néha úgy zabálja be, mintha az élete múlna rajta. Van hogy rá is szólok, mikor köhög egyet közbe, hogy lassabban már. De hányni eddig sose hányta ki.
Lehet ezentúl még több részletben adom neki a kaját.
Lehet nektek is jó lenne a tál, nem állhatsz felette állandóan mikor eszik, 1es voltam.
Pl ilyen, csak arra kell figyelni, hogy ne férjen bele teljesen a feje, mert akkor ugyan ott vagy:
#4 köszi szépen a linket!
#3 mert menhelytől kaptam az infót mikor beszélgettünk róla, azért. (: Hagyom enni. Azt nem hagyjuk, hogy mohón zabálja, mert erre felhívták a figyelmünket. Vannak kutyik, akik képeset belőle bezabálni.
Nekem a cicámmal volt ilyen, szegénynek kiestek a fogai mert már öreg (doki látta, nyugi) és nem tudta megrágni a puha kaját sem, azóta összenyomkodom neki péppé és úgy már nem hányja vissza :D
Ahogy feljebb is írták, vegyél habzsolasgátló tálat, és rendben lesz reméljük :D
"Van hogy rá is szólok, mikor köhög egyet közbe, hogy lassabban már"
Ettől biztosan nem fogja lassabban csinálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!