Miért ítélik el sokan azt aki babusgatja, puszilgatja a
kutyáját?
Figyelt kérdés
Van egy olyan dezinformáció a magyar mentalitásban, miszerint egy kutya arra van, hogy kint a kertben vagy tanyán kutyaháza előtt feküdjön, őrizze a házat, tereljen, stb.
Emellett van sok olyan ember (mint jómagam is) aki ágyban tartja a kutyát, persze nyitott ajtóval a kert fele, flangálhat fel s alá a házban, sonkás szendvicset eszik vajjal, csontokat, sültet, stb.
A 3-as minden szavával egyetértek, de abban is biztos vagyok, hogy a Kérdező csak provokál. Amikor nem "elég", akkor pedig újabb hozzászólásokkal rátesz még egy-egy lapáttal, aztán várja, hogy ugorjanak az emberek.
2022. szept. 9. 11:16
12/26 anonim válasza:
12 és talán a válaszadók nem ezt csinálják? várják mikor ugorhatnak a kérdezőnek.. ne itt vezesd l a napi feszkót.
2022. szept. 9. 11:20
13/26 anonim válasza:
Én nem vezettem le semmiféle feszkót, viszont nem igaz, hogy nem veszed észre, milyen sületlenségeket ír csak azért, hogy nekiugorjanak a válaszolók. Ágyban etetik kistálcán a kutyát. Oké. :D
2022. szept. 9. 11:23
14/26 anonim válasza:
És ha nem lesz elég, mindjárt kakilni is ágyban fog a kutya....
2022. szept. 9. 11:25
15/26 anonim válasza:
"ez betegség azért"
Agyad helye a betegség. :)
Nem jó egyik véglet sem... a kutyának meg van a saját kajája(neki való táp, ami az ő igényeire készül) nem osztozok vele fagyin, ágyban sem alszik velem, de szoktam puszit nyomni a szemei közé esetleg orra fölé, mert ott nem lesz sz.ros pl soha... velünk van a szobába, a saját ágyában.
2022. szept. 9. 11:29
16/26 anonim válasza:
még a kutyapopót is kinyalja a kérdező, olyan mint a szomszédom, a felesége inkább a kutyat csokolgatja mint a férjét, az összes macskát összeszedik ami az utcán velük szembe jön és bezarjak magukhoz a házba + kutya.
2022. szept. 9. 11:32
17/26 anonim válasza:
Mert a kutya nem azért van, hogy a te kedvteléseidet kielégítse. Számára nem természetes az ölelgetés és a puszilgatás, nem szeretik, nem is igazán értik. A simogatást azt igen. A kutya nem ágyba való, fogalmad sincs, milyen betegségeket lehet összeszedni. És olyan ételt kell neki adni, ami neki való, nem sonkás szendvicset. Mondjuk troll kérdés, de mindegy.
2022. szept. 9. 11:47
18/26 anonim válasza:
" A kutya nem ágyba való, fogalmad sincs, milyen betegségeket lehet összeszedni."
Egy rendben tartott benti kutya, ami fürdetve van, rendszeresen oltva, attól semmit az égvilágon nem kapsz el, akkor sem ha vele alszol, azért baromságot ne állítsunk már könyörgöm...
2022. szept. 9. 11:59
19/26 Thunderfairy válasza:
Nem tulzás kicsit ez az ágyban alvás dolog??? Akkor már fogadj örökbe egy kislányt inkább.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!