Jófogáson árult kutyusról kiderült hogy németbe van. A hölgy írta hogy fizeti a szállítást. Vettetek így kutyust ?
Igazából ha valós is lenne a dolog, és nem pedig átverés, akkor is elég logikátlan. Mármint, ha élsz egy adott országban, akkor miért egy külföldi oldalon akarsz valamit eladni? Akkor is, ha maga a hölgy magyar származású, akkor is, ha el lehet adni az adott dolgot abban az országban ahol él, akkor miért akarja a macerát, hogy egy másik országba szállíttassa az adott dolgot? Ez olyan, mintha én most itt élek Magyarországon, és valamit elakarok adni, de spanyol oldalakon hirdetem meg. :D Szóval na, az ilyen átverésnek tűnik, már csak azért is, mert ez logikátlan. Valaki, aki más országban lakik, az miért egy külföldi oldalon akar valamit eladni? Fölösleges macera lenne, butaság. Szóval ha az ember belegondol, az ilyen nagy eséllyel átverés. Meg aztán Jófogásról amúgy sem érdemes kutyát venni, mert ott sok a szaporító, és nem kell őket támogatni azzal, hogy meg veszed a kutyát tőlük, mert ezzel csak támogatod őket abban, hogy tovább szaporítsák a kutyust, mert hát úgy tűnik van rá kereslet.
Amúgy meg menhelyeken, fajtamentőknél tényleg érdemes körbenézni. Én pont pár hete fogadtam örökbe egy kutyust, és tényleg remek érzés egy kutyust megmenteni, és végre megadni neki a sok szeretetet, amit már annyira megérdemelt.
"Tenyésztőt kell keresni, nem szaporítót! Ha nincs elég pénzed drága törzskönyvezett kutyára, akkor sem szaporítónál kell vásárolni, hanem menhelyről, fajtamentőktől, vagy olyan háznál, ahol egy alomnyi kiskutya van, mert éppen összejött. "
Az olyan ház ahol épp van egy alomnyi kiskutya az nem szaporító?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!