Mara6 kérdése:
Jófogáson árult kutyusról kiderült hogy németbe van. A hölgy írta hogy fizeti a szállítást. Vettetek így kutyust ?
Figyelt kérdés
2022. aug. 29. 15:46
1/27 anonim válasza:
Én így nem vennék, hogy előtte nem tudom "élőben" megnézni és a tartási körülményeket.
4/27 grafno válasza:
Kifizeted a vetelarat es elkuldi kutyust? Ha utanvettel kuldi akkor lehet rola szo. Elore SOHA ne utalj!!! Esetleg paypal...
6/27 anonim válasza:
Foxpost?
De most komolyan, ez átverésnek tűnik...
7/27 anonim válasza:
Jaja, kifizeti az utat, de elobb utald el neki a kutya arat, ugye?
Aztan se kutya, se penz.
Jofogason egyebkent is nagyon keves tenyleges tenyeszto akad, szaporitokat meg ugye nem tamogatunk.
8/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Igen ettöl félek hogy áttverés. Meg jobb ha látom mit veszek. Gyanus nekem is így
2022. aug. 29. 16:00
9/27 anonim válasza:
Mondjuk ha te jófogásról veszel kutyát, nem sok eszed és felelősség tudatod van.
10/27 anonim válasza:
Jófogàsról nem vennék kutyát. És úgy se hogy nem látom, és előre fizetek. Szapis kutya. Jobb esetben kapsz egy keverèket, rosszabbikban semmit sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!