Mi lesz a kutyával elaltatás után?
A kertben elásás nem megengedett. Szigorú szabályoknak kell megfelelni ahhoz, hogy ne kelljen tartani egy esetleges rosszindulatú szomszédtól. A bomló tetem sok bajt tud okozni.
Vannak házi kedvencekre szakosodott cégek, de extrém összegeket kérnek.
Amúgy azt hozzátenném, hogy ha az állatorvosnál hamvasztotok, és akarjátok utána a hamvakat, akkor azért kérdezzetek rá az állatorvosnál, hogy pontosan hogy zajlik... nálunk ha az állatorvossal intézed a hamvasztást, akkor csak tömbösített hamvasztás van. Ha külön akarod hamvasztatni, szóval nem tömbösítve, akkor az a te dolgod, hogy keress valakit, aki megcsinálja.
De amúgy ha elásod a kertbe a kutyát, valószínűleg senkit sem fog érdekelni, még akkor sem, ha nem megengedett. Nem kötöd senki orrára, hogy ott van elásva, és ennyi. De amúgy én nem ajánlom a kertbe elásást. Nem tudom, számomra fura, hogy az ember elássa a szeretett kedvencét, és akkor egyszer elköltözik, és akkor a kutya csontjai ott maradnak a kertben? Nem tudom, számomra az elhamvasztás sokkal szimpatikusabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!