Szerintetek igaza van az utcabeli nőnek? Felébreszti a saját kutyája, mert ugatja a kiskutyámat és engem a reggeli sétánál... A többi lent...
18
Te és a hozzád hasonlók azok, akik miatt akár a szemed láttára is agyoncsaphatnak egy nőt, mert nehogy konfrontálódni kelljen bárkivel is, inkább elmész balra.
Ha valaki a szőnyegedre sz.rna, akkor másnap nem tennéd ki a szőnyeget, hogy ha már odasz.rik, akkor legalább csak a küszöbre tegye, ne kenje össze a szőnyeget.
Most miért is kapom a sértést? Nem az a típus vagyok. Csak nem állok le egy idiótával vitázni, miutánn az is elhangzott hogy lemérgezi a kutyámat. Tudod, nekem nem ér annyit egy vita, hogy aztán a kutyám belehaljon. Persze elfogadom azt is, ha van akinek az igaza fontosabb, de az inkább ne tartson kutyát. Nem védem azt a nénit se, aki így viselkedik a kérdezővel. Csak szerintem okosabb elkerülni egy komolyabb kimenetelt.
Szerintem a nő a hibás, az ő kutyája ugat...
Mikor belém próbáltak belémállni (és én csak délután sétáltattam) én visszaszóltam, hogy engem is zavar, hogy üvölt a kutyája és nem tudok a sajátommal nyugodtan sétálni, úgyhogy meg lehetne nevelni, meg el lehetne vele kezdeni foglalkozni...
Az én kutyám annó a macskákat ugatta éjjel, jött is be a házba és nem másoknak anyáztam, hogy miért a kerítésünknél járkálnak a macskák. (A kutyának úgyis jobb a gazdi mellett <3 )
Én direkt arra mennék, érezze csak a törődést.
Nálunk a szomszédom pont ilyen. A kis padlókeféje mindenre ugat állandóan, és múltkor már szólt hogy ne engedjem ki a kutyákimat a kertbe hátulra, mert az övé folyton ugat akkor, és felébreszti a gyereket. Bent vannak többnyire a kutyáim, nagyon ritkán mennek ki a kertbe, szinte csak eü körre, inkább elmegyek mindig velük sétálni. Ha kint vannak akkor meg sose ugatnak, le se tojják a szomszéd kutyáját. Az elején még szépen megjegyeztem a szomszédnak, hogy a saját kutyáját nevelje meg ne az enyémekkel foglalkozzon. Mivel erre nem mutatott hajlandóságot ezért a többedik alkalommal már mondtam hogy nyasgem és azóta még többet vannak kint a kutyáim a kertben. Hadd bosszankodjon csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!