Miért nem jó ültetésből fektetni?
Most ez a divat. "sima" fektetés is lehet látványosan azonnali.
Szokták fakeretben tanítani az általad leírt fektetést. Mivel nem tudja előre kidobni a lábát, így létrejön az általad leírt fektetési mód.
6-os
A hetkoznapi eletben szerintem is mindegy, 5os vagyok, es nekunk is azert volt lenyeges, mivel versenyekre jarunk. De ez a pitizz, meg hemperegj es a hasonlo trukkok, igaz, hogy ertelmetlenek, de latvanyosak, es szuper jo idotoltes, + nagyon jol fejleszti a kutyaddal a kapcsolatot
Mert most épp ez a divat :D Oktató vagyok, nálunk lakossági képzésben a mai napig ültetésből kezdjük a fekvést (kivéve a kivételes eseteket, mert néhánynak könnyebb állásból először), és semmi gond nincs vele, állásból is lefekszenek utána külön képzés nélkül. Elvétve előfordulhat olyan kutya, aki nehezebben köti össze, de szerintem ezért nem éri meg szívatni mindenki mást :D
Amúgy mint oktató, azt mondom, hogy kérdezd meg az oktatót nálatok, hogy mi az oka, mert lehet, hogy neki más a tapasztalata, vagy mittudomén, remélhetőleg meg tudja magyarázni, hiszen ő ért hozzá, meg azért van ott, hogy segítsen megérteni a kutya működését. Jó oktató örül, ha kérdezel, mert akkor látja, hogy érdekel is, mi történik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!