Normális, amit a kutyaiskolában mondtak?
Persze, el kell kezdeni a tanitast, nem errol van szo.
De akkor sem ertem minek ennyire rohanni, ezen a 2-3 honapon semmi nem mulik, gondolom nem drogkereso vagy rendorkutya lesz belole.
Legalabb 10 eved lesz meg orzo-vedozni vele, nyugi.
En mondjuk egy 14 hetes kutyanal jelenleg jobban felnek a betegsegektol, mert gondolom nem olyan regen kapta meg az utolso oltasat, ilyenkor meg az oltastol szamitva olyan 2-3 hetig nem kene kozossegbe vinni.
Persze, gondoltam, hogy megkapta az oltasokat, kulonben nem fogadtak volna a suliban titeket.
Csak nekunk anno meg ezt mondta az allatorvos, hogy mar rendesen setaltathatom, de konkret kutyas kozossegbe meg ne vigyem az oltastol szamitott 2-3 hetig.
Normál esetben egy tanfolyamon komoly szabályok is előkerülnek, amikhez fizikailag is, de főleg fejben nagyon fiatal. Egy 4 hónapos kölyök ismerkedjen a világgal, nyíljon ki, szocializálódjon. Pont nem kell neki pl póráz fegyelem még!
Ha meg ennyire okos, tanítsd neki nehezebb feladatokat.
Ha jól sejtem te vagy akinek németjuhásza van.
Nagyon el fogod baltázni ezt a kiskutyát, ha ennyire nem engeded el ezt a tempót.
Nem véletlen a 6 hónapos kor.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!