Miért ennyire bunkók a busz sofőrök gyakran? Szájkosár kérdés.
Sziasztok!
Hát ma azt hittem, az eszem megáll.. Vonaton utaztunk a kutyusunkkal, ami eleve nem egyszerű feladat, mert menhelyi kutyusról van szó és még nem gördülékeny a dolog. Csak hogy értsétek az előzményt, milyen stresszes nap volt eleve.
Beértünk Pestre, szállunk fel haza a buszra párommal vagy 6 csomaggal plusz a kutyussal. Póráz rajta, kosár a nyakban, fent pedig egyből csatoltam is rá. Bemondatja a sofőr a hangosba, hogy póráz+szájkosár, MAJD még hátra is jön basszus az ajtóhoz, mire nekem szegezi:
"Mi a francért nem így szállsz fel a kutyával?!"
Mondom bocsánat, elnézést, miközben már épp csatoltam 4 táskával a nyakamban.
Mire fel a sofőr:
"Nem értem minek van nektek kutyátok."
Hogy a francba merészel ilyet mondani egy sofőr, de most komolyan? Tudatos gazdiknak, akik szájkosárral, mindennel előírásnak megfelelően felszállnak (sokan leszarják) és még elnézést is kérnek??
Majdnem oda mondtam neki, hogy kezelje el, azért van kutyánk, mert menhelyről mentettük, ahol sanyarú sorsa volt és szeretetet akarunk neki adni te aberrált.. De kb lefagytam, hogy ilyen megalázót mondott annyi ember előtt, szerintem ez irdatlan nagy bunkóság volt.
Ennyire negatívak eleve a sofőrök kutyásokkal szemben? Nem is értettem ez mi volt.
Párom telefonált közben - szerencséjére - mert lett volna egy két kedves szava az úriemberhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!