Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért ennyire bunkók a busz...

Miért ennyire bunkók a busz sofőrök gyakran? Szájkosár kérdés.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Hát ma azt hittem, az eszem megáll.. Vonaton utaztunk a kutyusunkkal, ami eleve nem egyszerű feladat, mert menhelyi kutyusról van szó és még nem gördülékeny a dolog. Csak hogy értsétek az előzményt, milyen stresszes nap volt eleve.

Beértünk Pestre, szállunk fel haza a buszra párommal vagy 6 csomaggal plusz a kutyussal. Póráz rajta, kosár a nyakban, fent pedig egyből csatoltam is rá. Bemondatja a sofőr a hangosba, hogy póráz+szájkosár, MAJD még hátra is jön basszus az ajtóhoz, mire nekem szegezi:

"Mi a francért nem így szállsz fel a kutyával?!"

Mondom bocsánat, elnézést, miközben már épp csatoltam 4 táskával a nyakamban.

Mire fel a sofőr:

"Nem értem minek van nektek kutyátok."

Hogy a francba merészel ilyet mondani egy sofőr, de most komolyan? Tudatos gazdiknak, akik szájkosárral, mindennel előírásnak megfelelően felszállnak (sokan leszarják) és még elnézést is kérnek??

Majdnem oda mondtam neki, hogy kezelje el, azért van kutyánk, mert menhelyről mentettük, ahol sanyarú sorsa volt és szeretetet akarunk neki adni te aberrált.. De kb lefagytam, hogy ilyen megalázót mondott annyi ember előtt, szerintem ez irdatlan nagy bunkóság volt.

Ennyire negatívak eleve a sofőrök kutyásokkal szemben? Nem is értettem ez mi volt.

Párom telefonált közben - szerencséjére - mert lett volna egy két kedves szava az úriemberhez.

2022. aug. 9. 00:08
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/73 anonim ***** válasza:
86%
Nem tudom, miért támadjátok ilyen vehemensen szegény kérdezőt, ritkán olvasni ilyen értelmes válaszokat a kérdezőktől. Oké, igen elrontotta, de ő ezt el is ismerte és legközelebb már a felszállás előtt a kutyára teszi a szájkosarat. A sofőr meg csak a munkáját végezte, feltehetően ezért volt veled ilyen, mert már másokkal is megjárta. Ha a szájkosár nélküli eb megharap valakit, neadj Isten egy gyereket, az nagyon kemény büntetést von maga után, lehet, hogy az állását is elveszítheti. Kérdező, ne sértődj meg, lépj túl ezen és legközelebb időben add rá a kutyira és béke lesz.
2022. aug. 9. 20:27
 72/73 anonim ***** válasza:
71%
"Mondjuk én eleve a buszmegállóban se engedném a szájkosár nélküli kutyákat" - Ez mondjuk azért kivitelezhetetlen, mert a buszmegállók jelentős többsége járdán van, ahol nem csak várakozhatnak buszra kutyával, hanem mondjuk séta közben áthaladhatnak, így nem életszerű az elvárásod. :-)
2022. aug. 10. 09:24
 73/73 anonim ***** válasza:
61%
#72 A buszra várakozást az áthaladástól könnyű megkülönböztetni, meé akkor is, ha a lámpa zöldre váltására vársz.
2022. aug. 10. 10:11
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!