8 hetes, néhány napja nálam lévő kiskutya csak a lábam mellett alszik, így viszont akaratlanul is folyton felébresztem. Mi a teendő szerintetek?
Milyen fajta kutya (vagy mekkora)? Én nem biztos, hogy hagynám, hogy egy kölyök fel-le ugráljon fél m-es dolgokról, mert árthat az izületeinek.
Döntsd el, hogy mit szeretnél a jövőben, kutyával egy ágyban aludni vagy kutya nélkül. Ha nélküle, küldd le és rakd az ágyad mellé az ágyát és pl lógasd le a karod, hogy érezze a közelséged, ha meg vele, akkor hívd vagy húzd feljebb, hogy egy forgásnál ne tarold le a lábaddal. Idővel szerintem megszoknád, hogy figyelj rá, mikor forgolódsz, nekem is gyorsan ment.
Köszönöm a válaszokat, kicsit megnyugodtam, hogy ez még belefér.
4-es, lehet, hogy félreérthetően fogalmaztam, nem éjszaka, hanem nappal jelent ez problémát. Mondjuk éjjel sem megy a helyére, az ágy mellé tett párnát sem használja, helyette a papucsomon alszik, de azt könnyen elfogadta, hogy nem jöhet fel. Törpe uszkár egyébként, nem tud feljutni az ágyra, és szerintem leugrani sem merne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!