Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ferden tartja a fejet es...

Ferden tartja a fejet es nyuszog a kutya. Mitol lehet?

Figyelt kérdés
Tudom, alltorvos, de reggelig ez eselytelen. Addig is legalabb jo lenne tudni, hogy mi okozhatja, soha az eletben nem hallottam eddig nyusziteni, de most eleg gyakran csinalja. Belevilgaitottam mindket fulebe, de semmit sem latni.
2022. aug. 5. 21:17
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom, dolgozik, de etvagya van a kutyanak meg mikor bekattan nala valami akkor hirtelen jo kedve lesz aztan futkozik, de aztab meg megint feloldalasan tartja a fejet es nyuszog, reggelig talan nem lesz baj.
2022. aug. 5. 23:23
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Majd írd meg mit mondotta doki. Remélem gyorsan segítenek a kutyusodon.
2022. aug. 5. 23:42
 13/16 A kérdező kommentje:
Reggelre nem volt semmi baja, amit elfelejtettem ide leirni mrrt en sem gondoltam, hogy attol lehet, de a kutyam epilepszias es havonta kb 1x van rohama. Valoszinuleg annak lehetett az elojele, eleg furcsa szokott lenni a roham elotti par oraban a viselkedese, de ilyet meg nem csinalt sosem, ugyhogy nem gondoltam erre. Ejjel volt egy rohama akkor vegig ottvoltam vele meg utana is egy ideig es mar akkor sem csinalta ezt, reggel meg mae jo kedve volt es azota is.
2022. aug. 6. 17:58
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Azért az a doki nem ártana neki.
2022. aug. 6. 17:59
 15/16 anonim ***** válasza:
76%

En is megmutatnam dokinak. Biztos ami biztos.

A húgod tényleg bántaná a kutyát?

Igy nagyon nem jó helyen van. Ha tudod vidd magaddal, ha nem akkor inkább próbálj olyan gazdit találni neki, ahol szeretik és nem kell aggódnod, hogy bantalmazzak amikor nem vagy otthon.

Mellesleg büntetendő. Jobb ha közlöd a hugoddal.

De nagyon remélem, hogy nem ilyen sz@r alak.

2022. aug. 6. 20:01
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Így még inkább vinném orvoshoz, biztos ami biztos...
2022. aug. 6. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!