Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyám leszedi a vendégek...

A kutyám leszedi a vendégek bőrét?

Figyelt kérdés
Fél éves, jagd terrier es bishon keverék. Amikor vendég jön, nekiugrik jatszani akar gondolom. A bőrt lehuzza a vendègek lábáról... hiába szólok rá. Sajnos ilyenkor ki kell vinni. Hogy lehet erről leszoktatni? Sz nem opcio, hogy ne foglalkozzunk vele, mert pl védőnő is jàr hozzànk, nagyon ciki hogy szarrà karmolja a lábát. Kutyasulira nem telik. Köszönöm

2022. aug. 5. 14:39
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
90%
Meg kell nevelni
2022. aug. 5. 15:04
 2/37 anonim ***** válasza:
87%
Meg kell nevelni.
2022. aug. 5. 15:09
 3/37 A kérdező kommentje:
Kedves első! Ahogy olvasom, ezt úgy szokták kinevelni a kutyából, hogy olyankor nem foglalkoznak vele és megunja...viszont említettem hogy nálunk ez nem opció. Tudsz esetleg érdemben válaszolni a kérdésre?
2022. aug. 5. 15:10
 4/37 anonim ***** válasza:
69%
hát én kicsit ráütnék, amikor ilyet csinál és leszidnám, abból érti meg, hogy az tilos.
2022. aug. 5. 15:11
 5/37 A kérdező kommentje:
Köszi 4es, de ezt már próbáltam és abszolut nem foglalkozik velem, csak a vendéggel.
2022. aug. 5. 15:14
 6/37 anonim ***** válasza:
100%
2022. aug. 5. 15:14
 7/37 anonim ***** válasza:
92%
Fegyelmezni kell, mivel egy ösztönlény aki nem tudja mi a helyes viselkedés. Magától nem is fogja megtanulni, ha ráhagyjátok.
2022. aug. 5. 15:15
 8/37 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy ez osszetett problema, gondolom a kutya masban is szarik a fejetekre, nem csak ebben, igy nyilvan hiaba szolsz ra; nem fogja erdekelni. Es meg csak 6 honapos, mi lesz itt meg kesobb.

Nagyon kellene az a kutyasuli, azert nem annyira draga dolog, ki lehet sporolni. Gyerek mellett igy kutyat tartani nem lehet, ebbol lesznek a tragediak. Nem ertem miert nem gondoltatok ezt at...

Nem kell alabecsulni, mert gondolom kistestu, altalaban pont veluk van a legnagyobb gond. Ha valoban van benne jagd, akkor jol ra is basztatok, mert lefarasztani se egyszeru oket. Anelkul meg nem fogtok jutni egyrol a kettore, mert ha tul sok energiaja van, akkor kezelhetetlen lesz.

2022. aug. 5. 15:18
 9/37 anonim ***** válasza:
94%
így van, felelős kutyatartást.
2022. aug. 5. 15:20
 10/37 anonim ***** válasza:
96%

"Ahogy olvasom, ezt úgy szokták kinevelni a kutyából, hogy olyankor nem foglalkoznak vele és megunja.."

Hát nagyon el vagy tévedve! SOHA nem fogja MEGUNNI, NEKED KELL leszoktatni!

2022. aug. 5. 15:23
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!