Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ez most mi? Borzasztó látvány!

Ez most mi? Borzasztó látvány!

Figyelt kérdés
[link]
2010. szept. 22. 20:49
1 2 3 4
 21/31 Norczy ***** válasza:

amúgy itt a cikk is, van még több támadásról is szó:

[link]

2010. szept. 22. 23:33
 22/31 anonim ***** válasza:

Jellemző az is,hogy bullterrierrel történt.

Nekem is az van,és ezek a kutyák nem törődnek senkivel és semmivel,ha fejükbe vesznek valamit.Az sem zavarja különösebben őket,ha saját maguknak ártanak.

2010. szept. 23. 00:16
 23/31 anonim ***** válasza:
0%

"Utolsónak:ha még nem tudnál róla,a sün védett állat,elpusztítása természetkárosításnak számít.Ha a kutyád megöli,te vagy érte a felelős."

Ezen kib.szott jót nevettem most!!!! Ha a kutyád megöli te vagy a felelős??? :D:D:D Hú ez nagyon durva volt. lollol

2010. szept. 23. 02:23
 24/31 anonim ***** válasza:
51%
Ja és a kutya túlélte ti lámák.
2010. szept. 23. 02:26
 25/31 anonim ***** válasza:

Norczy! (Sün-sün-sün vagyok) Ha sül ha fő(l) akkor is hülyén hangzana, hogy: sül! sül! sül!

:-)

Amúgy döbbenetes az a fotó, de szerintem, ha egyenként kihúzgálják a blöki pofájából, akkor maradéktalanul meggyógyul.

2010. szept. 23. 15:05
 26/31 anonim ***** válasza:

"Ezen kib.szott jót nevettem most!!!! Ha a kutyád megöli te vagy a felelős??? :D:D:D Hú ez nagyon durva volt. lollol"

Hány éves vagy? 15? Hallottál már a tövényekről? Igen? Akkor mi a fszt röhögsz?

2010. szept. 23. 20:20
 27/31 anonim ***** válasza:
Te szerencsétlen b*zdmeg... Hallottál te már olyanról, hogy valakit megbüntettek, mert a kutyája megölt egy sünt??? Eleve nehéz elképzelni, hogy megtudná tenni. A másik dolog, hogy senki nem foglalkozik az ilyennel, lesz@rják magyarul. Megölte a sünt? Fogod vaze, elásod és kész, ennyit a törvényekről. Ennyire nem kellene már retardáltnak lenni. Jó, hogy nem büntetik meg a gólyákat is, mert megesik a védett békákat. Vicc már komolyan mennyi a buta pff...
2010. szept. 23. 20:51
 28/31 anonim ***** válasza:

Ha egy jóindulatú szomszéd lefotózza a kutyádat,amint épp a védett sünt gyilkolja a kertedben,megbüntethetnek.

A gazda dolga,hogy a kerítést megcsinálja normálisra.

2010. szept. 23. 21:57
 29/31 A kérdező kommentje:
Na, most hogy kerültünk a sünikhez? A tarajos sülnek semmi köze nincs a sünhöz, a kutyában pedig nem lehet sün tüskéje, mert ahhoz túl hosszú. Szóval, akármilyen rettenetesen néz ki, az egy sülből való. :S
2010. szept. 23. 22:26
 30/31 anonim ***** válasza:

"Ha egy jóindulatú szomszéd lefotózza a kutyádat,amint épp a védett sünt gyilkolja a kertedben,megbüntethetnek."

Más dolguk sincs a szomszédoknak.

2010. szept. 24. 00:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!